5560 vizualizări 9 apr 2015

Prima ţinută semnată Alexandru Ciucu a fost deux pieces-ul bej pe care Carmen Iohannis l-a purtat la întâlnirea oficială pe care familia prezidenţială a avut-o cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Acesta a fost însoţit de către soţia sa, Emine Erdogan.

"A fost o mare onoare pentru mine să pot crea costumul pe care Prima Doamnă a României l-a purtat la întâlnirea oficială pe care familia prezidentiala a avut-o cu preşedintele Turciei", a anunţat pe pagina de Facebook Alexandru Ciucu, însoţind postarea de o fotografie realizată pe Platoul Marinescu de la Palatul Cotroceni. "De azi înainte mă voi ocupa personal de toate ţinutele oficiale de care doamna Iohannis va avea nevoie în calitate de Primă Doamnă. Mă bucură aceasta colaborare, cu atât mai mult cu cât în lumea politică, domnia sa are din ce în ce mai mult imaginea unei Jackie Kennedy a zilelor noastre", a mai scris Ciucu.

Ţinutele celor doua prime doamne au fost diferite la eveniment. Dacă Emine Erdogan a ales o îmbrăcăminte sobră, de culoare albastră şi şi-a acoperit capul, Carmen Iohannis a purtat un costum de culoare bej, care i-a lăsat picioarele la vedere.

Alexandru Ciucu este şi furnizor odicial al Casei Regale a României din 2009.

 

Citește și: