Gandul
13300 vizualizări 18 apr 2019

Brenda Acuna-Aguero l-a abordat pe bărbat, un mexican care lucrează cu ziua la un magazin Home Depot, şi i-a spus că doreşte să îl plătească pentru a-l ajuta pe soţul ei să mute câteva lucruri acasă. Ajuns la locuinţa celor doi, bărbatul a fost forţat de soţul acesteia, sub ameninţarea unei arme de asalt, să întreţină relaţii sexuale cu femeia, potrivit publicaţiei Law & Crime.

Soţul femeii, Jorge Francisco Murrieta-Valenzuela, a făcut poze şi înregistrat actul sexual cu un telefon.

După aceea, cei doi i-au luat victimei viza şi permisul de conducere. Mai mult, i-au cerut lucrătorului să le dea datele de contact ale soţiei lui şi l-au ameninţat că, dacă nu va face ce îi vor cere, îi vor trimite femeii materialele compromiţătoare.

Cei doi i-au cerut bărbatului să revină a doua zi pentru o nouă partidă de sex, de această dată cu Viagra. Lucrătorul a mers la poliţie, iar cei doi i-au trimis imaginile soţiei victimei, aflată în Mexic.

Jorge Francisco Murrieta-Valenzuela şi Brenda Acuna-Aguero

Poliţia a confirmat cele spuse de victimă, după ce i-a interogat pe cei doi suspecţi şi a confiscat un telefon în care se găseau imagini şi clipuri video cu incidentul.

Pe acelaşi dispozitiv au fost găsite imagini cu un alt bărbat obligat să facă sex cu Acuna-Aguero, dar deocamdată poliţia nu l-a identificat.

 

Citește și: