8104 vizualizări 14 oct 2019

Atenţie! Imaginile prezintă conţinut explicit

Organizatorii dau petreceri pentru orgii sexuale destinate doar pentru persoanele faimoase şi bogate.

Clubul private are mai multe locaţii la nivel global, de la Beverly Hills până la capitala Rusiei, Moscova.

Se pare că pentru a participa la o astfel de petrecere trebuie mai întâi să trimiţi o cerere de înscriere.

Cei care vor ă se înscrie trebuie să divulge numele complet, data naşterii şi ocupaţia, precum şi ce fantezii sexuale au. În plus, trebuie să uploadeze şi fotografii cu ei pentru a putea fi luaţi în considerare.

„Snctm este cunoscut ca fiind cel mai elitist sex club din lume datorită participanţilor unici şi a calităţii evenimentelor organizate de noi.  Suntem foarte selectivi în ceea ce priveşte oaspeţii care vor să participe”, au menţionat proprietarii clubului pentru Daily Star.

După ce suntem acceptaţi, oaspeţii trebuie să îşi cumpere bilet pentru fiecare eveniment în parte, care poate costa şi până la 2.000 de lire, sau îşi pot cumpăra un abonament anual de aproximativ 60.000 de lire.

Însă, unii oaspeţi pot participa la astfel de evenimente pe gratis în funcţie de notorietatea pe care o au.

„Regula de aur a Snctm este acceptul - întotdeauna trebuie să întrebi înaine de a atinge. Cine încalcă regula este dat afară şi accesul în club îi este interzis. O altă regulă importantă este confidenţialitatea. Telefoanele şi dispozitiviele electronice sunt interzise iar oaspeţii sunt verificaţi la intrare de către echipa de securitate. Toţi oaspeţii trebuie să aibă măşti pe faţă. Iar în afară de asta, avem şi reguli în ceea ce priveşte decorul”, au adăugat proprietarii. 

Foto: Captură

 

Citește și: