Silviu Bănilă
5566 vizualizări 13 apr 2019

Darren Carvill, în vârstă de 38 de ani, care locuia cu părinţii în Maidstone, Kent, Marea Britanie, a dorit să plece din firma la care lucra „într-un mare stil”, după ce a realizat că escrocheriile sale vor fi descoperite, scrie dailystar.co.uk.

Tocilarul ciudat a cheltuit mulţi bani pe cocaină şi sex cu prostituate, înainte de a se întoarce cu trenul, în jurul orei 9 dimineaţa, în casa părinţilor săi.

Carvill a furat 262.000 lire sterline de la Mr Clutch, o firmă din domeniul auto din Rochester - după ce a devenit dependent de prostituate şi cocaină.

După ce a descoperit că va fi prins, Carvill a cheltuit 150.000 lire sterline într-o singură noapte, participând la o petrecere exclusivistă din Londra.

„A mers într-un club denumit Platinum Lace. I s-a oferit acces la petrecerea privată. A mers într-o cameră cu trei prostituate, alături de care a băut şampanie şi a tras cocaină. La finele nopţii, avea alături de el nouă sau zece prostituate”, a declarat o sursă apropiată cazului.

Ulterior, bărbatul supărat pe colegi a recunoscut toate cele 18 capete de acuzare pentru fraudă şi a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare, de către Curtea Coroanei din Maidstone.

Acţiunile sale au dus la falimentarea angajatorului, care a fost nevoit să-şi ţină angajaţii neplătiţi timp de cinci luni.

Alfdred Abdulla, unul dintre şefii companiei Mr Clutch, a declarat: „Din cauza faptelor sale, nu mi-am plătit doi furnizori, timp de două luni. Taxele nu au fost plătite la timp”.

Avocatul James Ross a declarat că escrocul ducea o viaţă foarte nefericită. „A fost ironizat dintotdeauna. A suferit o cădere psihică, nu are încredere în el. A zis că şefii săi s-au purtat foarte frumos, dar unii dintre colegi l-au ridiculizat şi a ajuns într-un impas psihic”.

foto: Facebook Darren Carvill

 

Citește și: