Adriana Stanca
4030 vizualizări 10 mar 2013

Sigrid Freinademetz, soţia dublului campion mondial la snowboard Martin Freinademetz, a fost desemnată prima „Miss Bikini pe zăpadă” din România.

Îmbrăcată doar în costum de baie, femeia a reuşit cea mai rapidă coborâre pe o placă de snowboard în cadrul unui concurs desfăşurat sâmbătă pe pârtiile de la Arena Platoş, din Staţiunea Păltiniş (judeţul Sibiu), informează Agerpres.

"Sigrid Freinademetz este prima Miss Bikini. (…) Şi concurentele de pe locurile doi şi trei, tot pe placă au concurat şi bineînţeles în costume de baie. Este primul concurs de acest fel pe care îl organizăm", a precizat Bogdan Brylynski, responsabilul de comunicare al acestui concurs.

*Foto: Facebook//Arena Platoş

Sigrid a câştigat un premiul de 1.000 de lei, pe care l-a împărţit însă cu celelalte 16 concurente, cea mai vârstnică dintre ele având 75 de ani. Aceasta din urmă a coborât pe schiuri, impresionând atât spectatorii, cât şi pe fiul său Andy Fazekas, campion naţional la snowboard de 12 ori.

Evenimentul a fost organizat de campionul austriac Martin Freinademetz, care s-a inspirat de la competiţii de acest fel din ţara sa natală.

Citește și: