6801 vizualizări 10 oct 2019

Columbianca a povestit despre cum merg lucrurile în lumea cartelurilor columbiene, precum şi cum şi-a ucis propriul văr după ce a fost racolată de către un cartel la vârsta de doar 15 ani.

Aceasta a făcut mărturisile în cadrul emisiunii „Doing Drugs For Fun”, a postului Channel 5, din Marea Britanie.


Foto: Reporter al emisiunii „Doing Drugs For Fun”, Channel 5 / Captură The Sun

Asasina a mărturisit că a ucis pe cineva cu doar 8 zile în urmă pentru că acea persoană refuzase să omoare pe altcineva, aceasta menţionând că viaţa în carteluri este conform motto-ului „ucide sau vei fi ucis”.

„Îmi place să fiu plătit pentru a omorî oameni. Iubesc nebunia aia. De la vârsta de 15 ani mi-a plăcut la nebunie să văd haos în jurul meu, dar când eram mai mică nu îmi plăceau lucrurile astea”, a povestit asasina.

De asmenea, aceasta a relatat şi uciderea bărbatului menţionat mai sus: „În urmă cu 8 zile a trebuit să ucid pe cineva pentru că refuzase să omoare pe altcineva. L-am făcut bucăţi, l-am pus într-un sac şi l-am aruncat în râu şi basta. Nu o să îl mai vadă nimeni niciodată”.

Foto: Asasina din Medellín, Colombia, a cărei poreclă este „The Devil” / Captură The Sun

Femeia a menţionat că viaţa în Medellín, oraşul în care s-a născut şi a trăit binecunoscutul Pablo Escobar, este una plină de violenţă deoarece există mai multe carteluri care se luptă pentru supremaţie pe piaţa drogurilor şi nu numai.

„O să continui până când mă va omorî cineva. N-ai cum să te întorci de pe calea asta”, a menţionat aceasta.

 

 

Citește și: