Gandul
6389 vizualizări 24 iul 2019

Femeia, identificată doar ca Maria, suferă de PGAD (persistent genital arousal disorder), cauzat de deteriorarea unui nerv situat între vagin şi anus, scrie dailystar.co.uk.

Boala rară, care i-a uimit chiar şi pe medici, a determinat ca mămica a trei copii să aibă orgasm chiar şi la un concert al cântăreţei Shania Twain.

Văduva din East Dunbartonshire a vorbit deschis despre afecţiune şi a spus că femeile nu trebuie privite ca nişte „ciudăţenii”.

„Oamenii nu ar trebui să treacă prin asta şi să fie ridiculizaţi. Nu este deloc amuzant. A dus la divorţuri. Unele femei se sinucid. Îţi distruge încredere în sine şi sunt zile în care aş vrea să NU mai exist”, a declarat Maria.

Maria a precizat că a început să sufere de această problemă după un control ginecologic de rutină la Spitalul Stobhill din Glasgow, în septembrie 2017, unde un medic „i-a vârât” o oglindă în vagin.

În luna următoare aceasta s-a plâns de probleme intime şi a fost diagnosticată cu PGAD.

„Nu am ştiut ce se întâmplă cu mine. Ai această excitare incredibilă, de care nu scapi sau care nu este activată de o anumită chestie.

De cele mai multe ori simt că stau pe un muşuroi de furnici. Sunt zile în care simt un gâdilat, dar apoi se transformă într-un orgasm violent.

La o groapă, la turbulenţe de avion, în lift, de la vibraţiile unei vioare - nu ştiu câte femei pot spune că au fost la concertul Shaniei Twain şi au avut orgasm.

Cel puţin 90% din viaţa mea este distrusă şi 10% nu este cine ştie ce... A trebuit să renunţ la voluntariat, deoarece mişcarea declanşa orgasmul. Una dintre prietenele mele mi-a zis că am devenit o persoană foarte izolată”, a declarat Maria.

Spitalul respectiv a pus la îndoială afirmaţiile Marie şi a refuzat să-i ofere tratament peste hotare, trimiţând-o la un specialist din Londra.

Citește și: