Silviu Bănilă
5710 vizualizări 10 apr 2019

Jessy Taylor avea 113.000 followeri şi spune că nu este aptă de muncă, considerându-se „inutilă”. „Nu aduc nimic nou”, s-a mai plâns fosta „prinţesă” a Instagram-ului.

Tânăra şi-a vărsat amarul pe YouTube şi chiar a spus că riscă să devină o „prostituată fără adăpost”, fără contul ei de Instagram.

Nu poate reveni să lucreze la McDonalds, a mai precizat aceasta, care nu a divulgat însă câţi bani are în conturi.

Contul ei ar fi fost şters după ce mai mulţi utilizatori de tip „troll” l-au raportat ca SPAM.

Jessy este devastată şi spune că a fost prostituată şi nu vrea să revină la vechea meserie.

Într-un clip lacrimogen, care are deja 183.000 vizualizări, Jessy spune: „Încerc să-mi revin, îi rog pe toţi să mă ajute şi nu ştiu de ce nu mai funcţionează nimic pentru mine. Sunt în LA pentru asta. Sunt în LA pentru că vreau pe Instagram. Sunt zero barat fără urmăritorii mei, sunt nimic fără ei”, s-a mai plâns tânăra.

Vedeta online şi-a făcut alt cont, unde a adunat deja 2.000 de followeri. „Cel mai patetic lucru pe care l-am văzut”, a declarat însă un comentator, referitor la filmuleţul în care Jessy se plânge că va trebui să redevină prostituată, dacă lucrurile nu merg.

Dincolo de Instagram, Jessy Taylor are 4.000 de urmăritori pe Twitter şi 4.000 de abonaţi la canalul de YouTube, scrie Daily Mail.
 

Citește și: