Gandul
12968 vizualizări 12 iul 2019

Diane Peebles şi-a dorit întotdeauna o nuntă cu bărbatul visurilor. Până la 54 de ani, ea nu a mai fost căsătorită, relatează The Mirror.

În timp ce se afla într-o vacanţă în Sri Lanka s-a îndrăgostit de şoferul autocarului.

Diane, a crezut iniţial că şoferul a vrut doar să fie politicos când i-a cerut numărul de telefon şi adresa la care era cazată.

Au început să aibă o relaţie foarte apropiată, dar când Diane s-a întors în Scoţia, relaţia lor a început să se răcească: Am încercat să vorbim la telefon, dar nu ştia prea bine engleză. Aşa că am preferat să ne scriem. Mi-a propus să mă căsătoresc cu el”, a povestit femeia.

După şapte luni femeia s-a întors în Sri Lanka pentru a-l vedea din nou pe Priyanjana.

Diane şi iubitul ei cu 33 de ani mai tânăr au mers la un oficiu de înregistrare pentru a se căsători.

„Am fost şocată de modul în care s-a desfăşurat ceremonia. Nu ştiu exact ce a fost. Nu aveam nici măcar inel”.

Diane, care era cu doi ani mai în vârstă decât mama soţului său se mutase în Sri Lanka pentru a locui cu Priyanjana. 

La început, tânărul se comporta frumos cu noua lui soţie iar ea şi-a vândut casa din Scoţia pentru a-i da banii lui. Bărbatul a investit banii într-o nouă locuinţă şi un autocar.

La scurt timp, relaţia lor s-a înrăutăţit:

„Începuse să petrecă mai mult timp cu mama şi prietenii lui decât cu mine. Începusem să ne certăm din cauza banilor. Se comporta din ce în ce mai urât cu mine. Am găsit nişte cadouri de la o altă femeie. Atunci mi-am dat seama că mai avea o relaţie cu altcineva. M-am simţit trădată. Eu credeam că mă iubea”, a povestit Diane.

La scurt timp, vestea că soţia lui Priyanjana şi-a vândut casa din Scoţia şi banii sunt la el a început să se răspândească. Mai multe bande criminale le-au cerut taxă de protecţie celor doi. Pentru că bărbatul a refuzat să ofere bani celor care îl ameninţau, acesta a fost ucis.

Iar Dianne a ajuns să fie văduvă în Sri Lanka, fără să aibă vreun drept să vândă ceva din investiţiile soţului său.

Cu greu a reuşit să economisească bani şi să se întoarcă în Scoţia, spre părerea de rău a socrei sale: „Când i-am spus că plec, femeia nu a fost prea fericită. Îşi pierduse vaca pe care să o mulgă de bani”.

Femeia a mărturisit că perioada petrecută în Sri Lanka a fost coşmarul vieţii ei

 

Citește și: