48 vizualizări 21 iul 2009

Un bărbat din New York care se recomandă "Cowboy-ul dezbrăcat" va candida la primăria metropolei americane, informează AFP. Robert Burck a devenit una dintre atracţiile locale după ce a început să cânte la chitară îmbrăcat doar în lenjerie intimă, chiar în centrul New York-ului.

"Nimeni nu ştie să obţină cât mai mult cu puţin decât eu, iar aceasta este gândirea pe care vreau s-o împărtăşesc locuitorilor din New York când mă vor alege", a declarat Burck când a anunţat că va candida împotriva actualului primar, Michael Bloomberg.

Burck cântă echipat doar cu pălărie şi cizme de cowboy, dar şi cu o pereche de boxeri brodaţi expresia "Cowboy-ul dezbrăcat". De asemenea, are câteva tatuaje şi părul lung.

"Cowboy-ul dezbrăcat" a anunţat pe site-ul său că intenţionează să faca un anunţ oficial în privinţa candidaturii în timpul prestaţiei sale obişnuite de miercuri.

Deşi cântă aproape gol pe străzile din New York, Burck câştigă aproape 1000 de dolari pe zi din show-urile sale.

Miliardarul Michael Bloomberg intenţionează să candideze pentru un al treilea mandat la conducerea metropolei americane. Actualul primar a cheltuit deja milioane de dolari în campania sa electorală şi a apărut în multe spoturi publicitare la televizor, în timp ce singurul său contracandidat pentru moment, Wiliam Thompson, de abia s-a făcut auzit. (V.M.)  

 

Citește și: