Gandul
19358 vizualizări 23 apr 2019

Mihail Tikhonov, un absolvent de Medicină în vârstă de 27 de ani, a strangulat-o pe Nina Surgutskaia, apoi a tăiat-o în bucăţi, potrivit Daily Mirror. Mai mult, tânărul a băgat la cuptor părţi din corpul victimei.

Bărbatul a aruncat o parte din resturile femeii de 25 de ani la toaletă, potrivit anchetatorilor.

Crima odioasă s-a petrecut în oraşul Kursk.

Înainte de a o ucide, Tikhonov a ieşit cu Surgutskaia în oraş. Seara au mers la apartamentul ei, unde au consumat alcool. Cei doi au început să facă sex când tânărul şi-a dat seama că Nina era transsexual. Mai precis, se născuse bărbat.

Imediat după aceea, bărbatul a strangulat-o, apoi a secţionat-o în bucăţi. Capul şi membrele au fost puse într-un geamantan, pe care Tikhonov l-a dus la el acasă. Bărbatul a negat că ar fi canibal. El susţine că a băgat bucăţi din victimă în cuptor pentru ca „lichidul să se evapore”.

Suspectul a fost prins după ce mama Ninei, îngrijorată de lipsa acesteia, a sunat la poliţie. Oamenii legii au dat, în apartementul femeii, peste scene macabre. Acasă la medic au descoperit capul femeii şi membrele, care erau acoperite cu sare pentru a nu se descompune.

Nina era recunoscută oficial ca femeie de către autorităţile din Rusia.

Potrivit legii ruse, Tikhonov poate petrece 20 de ani după gratii.

 

Citește și: