701 vizualizări 16 iul 2019

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era încarcerat pe viaţă, cu minimum 29 de ani de închisoare pentru uciderea tinerei de 22 de ani Iuliana Tudos, în ajunul Crăciunului din 2017.

Se pare că a atacat-o cu  cu o sticlă spartă, în Parcul Pinsbury, din Londra, în timp ce aceasta se îndrepta spre casă.

Trupul i-a fost găsit gol, având logo-ul lui Batman marcat în piele, pe piept, la 3 zile după ce dispăruse.

Datorită codamnării în acest caz, s-a descoperit faptul că ADN criminalului avea legătură şi cu moartea lui Catherine Burke, care fusese înjunghiată mortal în propria casă, în urmă cu o lună de la uciderea Iulianei.

Trupul Catherine Burke, o mamă de 55 de ani, a fost descoperit de poliţie după ce vecinii s-a arătat îngrijoraţi de dispariţia ei.

Ulterior, s-au descoperit materiale pornografice pe telefonul criminalului. Kasim Lewis, dependent de droguri şi diagnosticat cu HIV în 2003, fusese acuzat de câteva ori de abuzuri sexuale, relatează Mirror.

Când i-a dat sentinţa pentru uciderea Iulianei Tudos, judecătoprul Richard Marks a declarat: „Asta a fost o crimă în propriul beneficiu. Însă, este de discutat dacă ar trebui categorisită drept o crimă care implică intenţii sexuale sau sadistice. Trebuie să fi fost un element sexuale. Nu este niciun dubiu că aceasta crimă a fost de o brutalitate uimitoare, precum şi fotografiile o arată”.

Foto: Central News

 

 

Citește și: