5894 vizualizări 12 sep 2018

După eliberarea condiţionată, Cristian Borcea a făcut rapid pregătirile pentru căsătoria cu Valentina Pelinel, astfel că miercuri, 12 septembrie, cei doi s-au prezentat în faţa ofiţerului de stare civilă de la Primăria Voluntari.. Detaliile ceremoniei au fost stabilite în cel mai mare secret, iar data căsătoriei a fost dezvăluită de presa mondenă abia în ziua în care a fost oficiată. De altfel tatăl fostului acţionar de la Dinamo povestea încă de când acesta se afla după gratii că cei doi au în plan să se căsătorească, dar lumea VIP nu se aştepta ca ei să facă pasul atât de repede.

Valentina Pelinel a confirmat cununia civilă cu Cristi Borcea, publicând pe Facebook o fotografie de la ceremonia care a avut loc miercuri. Cei doi urmează să devină din nou părinţi, fostul acţionar al FC Dinamo declarând că îşi doreşte fetiţe. „Da”, a scris Valentina Pelinel lângă imaginea în care apare lângă fostul finanţator al FC Dinamo.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel la cununia civilă

”Deocamdată am făcut doar cununia, am vrut să ne fie alături doar părinţii”, a declarat Pelinel pentru Antena Stars. ”Sunt fericită şi împlinită. Am aşteptat de mult momentul ăsta”, a adăugat ea.

”Noi am plănuit căsătoria de când eram în penitenciar. A fost chimie de la început”, spune şi Borcea. ”Au semnat nişte prieteni apropiaţi nouă”, a adăugat el. 

Cei doi au mărturisit că Pelinel aşteaptă gemeni. “Sunt fericită, aşteptam amândoi de mult momentul acesta şi aţi văzut că noi am fost uniţi de la început şi în momente foarte grele şi nu am nicio îndoială că acum o să fim uniţi şi în momente foarte bune”, a spus Valentina Pelinel. 

“Cererea în căsătorie a fost plănuită din momentul în care am întâlnit-o şi de atunci a spus <Da>. (...) Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie, plecăm mâine la Bodrum, avem 8 zile în care o să urmez un tratament de detox şi pentru problemele pe care le am şi după aceea vom veni în România”, a mai spus Borcea.

De când a fost eliberat, fostul acţionar de la Dinamo a fost plecat în mai multe vacanţe cu Valentina Pelinel, pe care le-a petrecut discret, doar în familie, timp în care cei doi şi-au consolidat şi mai mult relaţia, relatează sursele mondene.

Omul de afaceri face pasul cel mare pentru a treia oară, iar Valentina se căsătoreşte şi ea pentru a doua oară, după divorţul de politicianul Cristian Boureanu.

Cristian Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii şi cu Alina Vidican, cu care a făcut doi copii, dar la care a renunţat pentru Valentina Pelinel şi pentru fiul lor Milan.

 

Citește și: