Diana MARCU
Raluca ION
Mădălina CHIŢU
Ionela SAMOILĂ
78929 vizualizări 11 mai 2012

Mentalistul CRISTIAN GOG a câştigat, vineri noaptea, concursul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2. Câştigătorul ia un premiu de 120.000 de euro.

Iată desfăşurarea evenimentelor, în format LIVETEXT:

UPDATE 01.08. Cristian Leana este ocupantul locului trei la Românii au talent. Tensiunea creşte. Bătăia se dă între două numere foarte bune - cel al lui Gog şi cel de dans, al lui Mihai Petraiche. Dar prezentatorii anunţă numele câştigătorului. Acesta este Cristian Gog, cel mai talentat român. Lui i-a revenit şi premiul de 120.000 de euro.

"Dacă înainte am rămas fără bătăi, acum am rămas fără cuvinte. Tot ce pot să spun este Vă mulţumesc. Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi votat", a declarat emoţionat mentalistul din Cluj.

UPDATE 01.02. Sunt anunţaţi primii trei concurenţi aflaţi pe podium. "Ordinea este aleatorie", precizează prezentatorii. Tensiunea creşte, iar Pavel Bartoş anunţă numele lui Mihai Petraiche. Cel de-al doilea nume anunţat este cel al lui Cristian Leana. Surpriza este uriaşă. Cel de-al treilea nume ...suspansul creşte ..este cel al lui Cristian Gog.

UPDATE 00.55. Prezentatorii anunţă STOP VOT!

UPDATE 00.47. Invitatul special al finalei este românul Razy Gogonea, cel care a concurat la varianta britanică a show-ului şi a ocupat locul al patrulea.

După un moment muzical oferit de Andra, care a interpretat o piesă din repertoriul solistei britanice Adele, şi prestaţia baletului Edi Stancu, Smiley şi Pavel Bartoş anunţă noile proiecte Pro TV: preselecţii la Românii au talent, sezonul 3, un nou sezon Dansez pentru tine şi sosirea plicurilor care anunţă dacă participanţii la preselecţiile pentru Vocea României au fost sau nu admişi în faza următoare a show-ului care i-a cucerit pe telespectatori în 2011.

ASCULT-O PE ANDRA CÂNTÂND UN COVER DUPĂ ADELE

La miezul nopţii a urcat pe scenă ultimul finalist de la Românii au talent - Cristian Leana, 17 ani, posesorul unui talent mai puţin obşinuit la români - "cel de a-şi folosi creierul", potrivit lui Andi Moisescu.

Legat la ochi, Cristi a promis că va încerca să stabilească un record mondial în această finală. Practic, a rezolvat cuburi fără să-i pese de factorii perturbatori - apă, fulgi de pernă, zgomot sau plimbat cu scaunul.

VEZI NUMĂRUL LUI CRISTIAN LEANA - PREMIERĂ INTERNAŢIONALĂ

Liceanul de la Vianu a trecut apoi la un alt nivel, rezolvând un "cub" ciudat. "Ai mâncat cubul cu fulgi cu toţi", a fost replica pe care Cristian Leana a auzit-o de la juraţi. Iar unul dintre ei, Andi Moisescu, s-a ridicat în picioare în semn de respect.

UPDATE 23.50. Penultimii concurenţi care vin pe scena de la Buftea sunt cei de la No Limit, antrenaţi de Filomera Salahoru, un inginer mecanic care a devenit instructor de dans, urmându-şi pasiunea din copilărie.

"Nu vrem un vot din milă", a spus aceasta în interviul de prezentare, având în vedere că dansatorii din No Limit sunt hipoacuzici. Andra i-a aplaudat în picioare pe dansatorii din Craiova.

NO LIMIT DANSEAZĂ CHIAR DACĂ NU AUD MUZICA

"Am uitat că voi nu auziţi", le-a spus Andi Moisescu concurenţilor, în vreme ce Andra le-a replicat că locul lor era pe scena de la Românii au talent dintr-un motiv simplu - "sunteţi talentaţi".

"Pentru voi nu se întrerupe niciodată ritmul, pentru că simţiţi extraordinar de frumos", a concluzionat Mihai Petre, făcând referire la momentele în care craiovenii au dansat chiar şi atunci când muzica s-a întrerupt pentru câteva secunde.

UPDATE 23.34. Scena este a lui Gigel Frone. Bărbatul schimbă limba în care cântă şi ritmul pieselor în ritmul în care asistentele care apar pe scenă îi schimbă pălăriile.

De la un sombrero, Gigel Frone ajunge să poarte un clop de maramureşean, ba chiar şi o pălărie de cowboy. "Cânt pentru toţi fanii mei", a spus cântăreţul în aplauzele sălii, anunţând că el cântă şi pentru regizorul serialului Las Fierbinţi, Dragoş Buliga.

"Eşti tonomatul", i-a spus Smiley, care a anunţat că-l va chema pe Gigel Frone la ziua lui. Juratul Mihai Petre nu a rezistat şi a glumit recomandându-i concurentului să-şi schimbe numele în Gigel Internaţionalul, asta pentru că trubadurul a demonstrat că ştie să cânte în mai multe limbi străine, ba chiar a primit oferte şi în străinătate. Frone a anunţat că nu va juca doar în serialul Las Fierbinţi, probabil într-un nou sezon, ci şi într-un film american.

UPDATE 23.15. Invazia roboţilor - Mihai Petraiche, 28 de ani, arată ce înseamnă break dance-ul robotic. Juriul şi publicul îl aplaudă pe omul bionic în picioare scandându-i numele.

"Seara asta m-a pus în cea mai dificilă situaţie din viaţa mea. Am două numere care-mi plac. Nu ştiu dacă o să mă surprindă ceva mai mult în seara asta. Eşti un performer extraordinar", i-a spus Mihai Petre concurentului.

LUI I-A SPUS MIHAI PETRE: "POŢI CĂŞTIGA ORICE COMPETIŢIE INTERNAŢIONALĂ"

"Nu am văzut un român mai bun ca tine în dansul ăsta. Sper să câştigi tu sau Cristian", a concluzionat juratul. Nu a fost singurul, pentru că laudele au fost la unison pentru fostul instructor de fitness.

Concurentul căruia cei trei juraţi i-au urat să fie câştigătorul finalei "Românii au talent"

UPDATE 22.53. Cristian Gog intră în scenă cu o servieta de metal, cu cifru. El îi întreabă pe juraţi ce crede fiecare că se află înauntru. Dacă Mihai spune că acte, iar Andra afirmă că este goală, Andi Moisescu dă o replică care schimbă, potrivit lui Gog, lucrurile."Aş vrea ca înauntru să se afle numele câştigătorului", afirmă Moisescu.

CRISTIAN GOG; OMUL CARE A ÎNVINS MOARTEA

Ca şi în semifinală, Gog îşi povesteşte numărul afirmând că vrea să adreseze o provocare morţii. Dispus să piardă tot, mentalistul îşi descheie cămaşa şi cheamă pe scenă un medic şi o asistentă.

"Aş vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu", explică bărbatul, care se supune unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează. De fapt, arată valori care indică absenţa activităţii cardiace. "Care sunt adevăratele noastre limite", şi-a întrebat publicul Cristian Gog, înainte de reveni la servieta închisă cu cifru, pe care a deschis-o.

Înauntru acesteia se afla un plic care conţinea trei foi numerotate - pe una scria "Acte", pe a doua - "goală", iar pe a treia - "numele câştigătorului", spre uimirea tuturor celor prezenţi. "Eşti genial. Dacă ar fi să câştigi tu, m-aş bucura", a replicat Mihai Petre, în vreme ce Andra i-a promis că-i mai dă un vot. "M-aş bucura sincer să câştigi tu", a conchis şi Andi Moisescu.

Cei trei l-au jurizat pe Cristian Gog în picioare, în semn de preţuire pentru talentul său.

UPDATE 22.39. Fraţii Zamfirescu intră în scenă, împărţind ca în copilărie, o chitară la trei. Apoi fiecare şi-a luat "arma" şi s-au duelat în acorduri. Ca şi în semifinală, ei au cântat la chitară clasică din picioare.

Ba unul dintre ei, Ionuţ, cel care este campion naţional de salsa, a renunţat la chitară şi a ales să danseze cu o dansatoare. Juraţii i-au aplaudat în picioare, la fel şi publicul, care le-a scandat numele.

"Nu aveaţi nevoie de asta - ca tu, Ionuţ, să renunţi la chitară şi să dansezi- , ca să ne impresionaţi. Voi cântaţi minunat", le-au spus craiovenilor, la unison, cei trei juraţi.

UPDATE 22.24. În scenă vine Oana Lianu, naista, care şi-a jucat toate cărţile. A cântat la instrumentul care a consacrat-o, dar şi la pian şi s-a ajutat şi de voce. Concurenta de 36 de ani a fost aplaudată în picioare de juraţi şi a fost numită de Smiley "Femeia-orchestră".

"Îmi aduci aminte de talentul Ancăi Parghel", i-a spus orădencei Andi Moisescu, în timp ce Andra şi-a scos pălăria în faţa concurentei. "Numărul tău este unul de nivel internaţional", a spus şi Mihai Petre. Oana Lianu a primit laudele afirmând că-şi doreşte ca această competiţie să reprezinte pentru ea "o rampă de lansare la nivel naţional".

"O să venim cu un show şi mai puternic, o să ne distrăm", au promis la unison Claudiu şi Răzvan, cei doi barmani pasionaţi de flair bartending, care mărturiseau în interviul de prezentare că îşi doresc să câştige show-ul de talente. Iar la 22.16 scena a fost a lor. Acrobaţii, pantomimă şi super coordonare, asta au demonstrat cei doi prieteni reuniţi sub numele de Barsession.

"Sunteţi super, sunteţi efervescenţi", i-a apreciat Mihai Petre pe cei doi, în vreme ce Andra le-a spus că sunt frumoşi, prilej pentru prezentatori să spună că aceasta face aprecieri doar în momentul în care Cătălin Măruţă nu este de faţă.

UPDATE 21.56. E momentul familiei Fieraru, Cristian şi Loredana, tată şi fiică. El e cu ţambalul, iar adolescenta cu vocea. Copila a abordat şi un moment folcloric, dar nu a reuşit să impresioneze juraţii.

"E vorba de talent, dar nu şi de muncă", i-a reproşat Mihai Petre. "Aţi atins un maxim peste care nu puteţi să treceţi", a continuat juratul, în timp ce tatăl fetei a încercat să se justifice afirmând că "e tare greu să cânţi Christina Aguilera".

UPDATE 21.47. E momentul în care o altă trupă din Brăila intră în scenă - Aset Crew. Au costume spectaculoase cu leduri, care imită clapele pianului. Momentul lor artistic este împărţit, cei 11 dansatori abordând trei stiluri diferite pentru a oferi un show complet.

"Au evoluat faţă de finală", i-a apreciat Mihai Petre. "Sunteţi foarte inventivi şi vă puteţi dezvolta", a continuat juratul. "Sunteţi pe baterii", a replicat Andra, în timp ce Andi Moisescu le-a zis concurenţilor că în seara finalei au mâncat "jăratic".

Show a la Krem la "Românii au talent"

UPDATE 21.33. Răzvan Alexe zis Krem, 22 ani, vine pe scena de la Buftea. "E în faţa titlului, acum nu mai trebuie să demonstreze nimic, doar să facă super show" a spus Andra în interviul de prezentare al concurentului, care a venit şi de data asta cu un text adaptat momentului. Şi cu un show pe măsură. A schimbat două ţinute şi două stiluri muzicale.

"Show a la Krem", a strigat publicul aplaudându-l pe concurentul care, la final, a îmbrăcat sacoul galben, "norocos", cu care artistul s-a prezentat în preselecţii.

"Eşti foarte bun când începi să cânţi", i-a spus Mihai Petre concurentului, care este student în anul I la Master la UNATC. "Arzi când eşti pe scenă".

"Eşti genul de om care-şi ia energie de la toată lumea", a replicat Andi Moisescu, "chiar şi de la conjunctivita care nu-ţi dă pace" - referire la afecţiunea oculară pe care Răzvan o are de câteva zile.

X-treme Brothers, varianta Spartacus

UPDATE 21.20. Este rândul craioveanului Radu Ionescu să vină în faţa publicului şi a juraţilor cu chitara lui. Concurentul este acompaniat de alţi patru instrumentişti. "Eşti una dintre cele mai sensibile chitare pe care le-am auzit", i-a spus concurentului, la finalul numărului, Andi Moisescu. "Ne impresionezi de fiecare dată", a completat şi Andra.

UPDATE 21.14. Mihai Petre este impresionat de numărul prezentat în finală de cei de la X-treme Brothers. "Apreciez că aveţi talent", le-a spus acrobaţilor Mihai Petre. Andra se declară fana celor trei. "Se vede că munciţi foarte mult. Bravo băieţi, mă bucur. Bravo", i-a felicitat jurata.

"Momentul vostru a fost unul foarte plăcut. Au avut momente în care păreau că sfidează gravitaţia. Vreau să vă felicit. Bravo", a spus şi Andi Moisescu.

UPDATE 21.13 Numărul celor trei concurenţi a smuls ropote de aplauze din patrea publicului încă din primele momente ale prestaţiei.

UPDATE 21. 07 Xtreme Brothers - doi fraţi din Băicoi şi prietenul acestora, din Câmpina - intră în scenă.

Vasile Godja, ceteraşul cu "prestaţie magică"

UPDATE 21.02. Publicul l-a aplaudat şi l-a aclamat pe tot parcursul prestaţiei. Dacă ceteraşul şi-a făcut intrarea coborând din tavan, la final, de la atâta cântat, vioara i-a luat foc.

"Vasilică, ai fost magic. Ai luat toate talentele şi le-ai combinat într-unul. Ai avut un număr de magie", a spus Mihai Petre despre prestaţia lui Vasile Godja. "Nu îmi venea să cred. Cântă cu limba, cântă cu tot. Felicitări. La tine nu mă aşteptam să faci mai mult decât ai făcut în semifinală, dar mi-ai demonstrat că ai putut mai mult", a mai spus Mihai Petre.

Andra a fost şi ea impresionată de numărul ceteraşului. "Eşti un talent rar. Toate aplauzele noastre, pentru că le meriţi", a spus Andra.

UPDATE 20.54 Vasile Godja este cel de-al doilea finalist care a intrat pe scena talentelor. Ceteraşul din Maramureş, în vârstă de 22 de ani, Vasile a fost primit cu aplauze de public

UPDATE 20.44. "Coregrafa voastră a fost foarte inspirată atunci când a ales tema. Părerea mea este că acum în finală a fost foarte bine. Va fi greu pentru public", a spus Mihai Petre la finalul prestaţiei trupei de hipoacuzici Lil Motion.

Aprecieri au primit cei 11 dansatori şi din partea Andrei. "Pentru cei de-a casă va fi foarte greu. Aţi evoluat foarte mult de data trecută", le-a spus jurata craiovenilor.

UPDATE 20.40. Lil Motion este prima trupă care sparge gheaţa în finala competiţiei dotate cu un premiu de 120.000 de euro.

UPDATE 20.31. Cei doi prezentatori ai show-ului, Pavel Bartoş şi Smiley îşi fac apariţia pe scena de la Buftea. Asemeni unui îngeraş, Pavel îşi face apariţia din "ceruri", cântând la harpă, ca un îngeraş.

Câştigătorul ia totul în această seară la Pro TV, când 15 concurenţi îşi pun la bătaie atuurile şi abilităţile pentru a câştiga premiul de 120.000 de euro şi titlul de "cel mai talentat român". Ei trebuie să convingă juraţii şi publicul. De altfel, publicului îi va reveni cea mai grea misiune - aceea de a-şi vota favoriţii prin SMS, la 1276.

Cine sunt cei 15 concurenţi care au ajuns în finală

Vineri, 11 mai, de la ora 20.30, are loc Marea Finală a celui de-al doilea show "Românii au talent". Cei 15 concurenţi care au trecut testul celor cinci semifinale se vor bate pentru premiul de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român. Marele câştigător va fi ales de telespectatori, care îşi pot vota, prin sms la 1276, favoritul.

No Limit

Trupa No LImit a fost câştigătorul detaşat al ultimei semifinale. Tinerii dansatori au deficienţe de auz, dar a reuşit să ridice în picioare atât sala, cât şi juriul. "Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul", a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deşi nu aud muzica, dansatorii învaţă mişcarea după numărătoare. "Îmi place să cred că eu sunt muzica lor", a adăugat instructoarea.

Mihai Petraiche

Deşi a suferit o accidentare gravă la coloană, Mihai Petraiche a impresionat la preselecţii cu mişcările sale de dans robotic. Iar mişcările sale de cyborg cu ureche muzicală au făcut furori şi la ultima semifinală.

"În viaţa mea n-am văzut moon walk-ul, celebrul pas inventat de Michael Jackson, făcut aşa (în genunchi -n.r.)", i-a spus Smiley. "M-aş bucura să câştige un număr de dans "Românii au talent" şi numai tu poţi face asta. Eşti numărul 1 în seara asta", i-a spus Mihai Petre care a adăugat că Mihai Petraiche trebuie să fie în finală.

Cristian Leana

Cristian Leana este puştiul care a reuşit să rezolve la preselecţii cubul Rubik în numai 15 secunde. El este pasionat de matematică, studiază la liceul Tudor Vianu şi deţine mai multe recorduri naţionale la rezolvarea cubului Rubik. În finală l-a adus felul în care a rezolvat cubul Rubik cu o mână sau legat la ochi.

Radu Ionescu

Săptămâna trecută, chitaristul Radu Ionescu a smuls nu doar aplauzele publicului, ci şi pe cele ale juraţilor, care s-au ridicat în picioare la finalul prestaţiei. Adolescentul de doar 16 ani vine dintr-o familie de oameni talentaţi din Craiova, fratele său fiind unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai momentului.

"Te faci una cu chitara ta, eşti un mare talent. Îmi place că reuşeşti să evadezi de aici tu cu chitara ta şi asta te face genial. Eşti primul moment din seara asta care merită să ajungă în finală", i-a spus Mihai Petre adolescentului. Radu Ionescu a intrat primul în finală, acumulând cel mai mare număr de voturi din partea publicului.

Oana Lianu

Oana Lianu a obţinut aprecierile juriului şi a fost supranumită "prinţesa naiului". În semn de respect pentru Oana, Andra a comentat stând în picioare prestaţia ei, spunându-i că trebuie să se califice în finală. "Tu şi chitaristul meritaţi să fiţi în finală", a spus şi Mihai Petre, în vreme ce Andi Moisescu a spus că vrea să rezume totul într-un singur cuvânt: "Finală".

Mai mult, juraţii au adăugat. "ne-ai făcut să ne simţim ca la Vocea României".

Lil Motion

Dansatorii de la Lil Motion au ajuns în finală după ce membrii cei mai mici ai trupei i-au cucerit pe juraţi cu prestaţia lor. Cele 23 de fetiţe originare din Brăila au demonstrat că talentul nu are vârstă, oferind un spectacol incredibil cu numărul lor de dans.

Formaţia de dans Lil Motion a trecut de departajarea juriului cu două voturi din trei. Juraţii au avut de ales între "îngeraşii" dansatori şi Ciprian Cordoş care a oferit un număr de dresaj alături de căţelul său Slow.

"Sunt două numere dragi mie, însă votul are legătură cu potenţialul de spectacol, cu ce cred eu că poate să umple o sală. Votul meu merge către Lil Motion". Nici pe Andra nu este o decizie uşoară, dar şi ea pronunţă numele trupei de dansatori, spre fericirea celor mici.

Cristian Gog

Mentalistul clujean Cristian Gog a avut, în cea de-a treia semifinală, un număr entuziasmant de magie, ceea ce l-a făcut să intre direct în finala de pe 11 mai, după ce a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului.
Concurentul a demonstrat, la fel ca la preselecţii, că poate să îndoaie bani de metal sau că poate mişca obiecte, însă talentul care l-a făcut să obţină aplauze la scenă deschisă a fost acela de mentalist. El s-a jucat cu minţile a câtorva oameni din public pe care i-a ales la întâmplare pentru "a le ghici gândurile". "Nu mă pot decide dacă eşti magic sau magnific", a spus Andi Moisescu, la finalul execuţiei pe care a apreciat-o pentru "fineţea" cu care a fost realizată. "E înspăimântător de talentat", a apreciat Mihai Petre după executarea numărului.

Trio Zamfirescu

Trio Zamfirescu, cei trei fraţi chitarişti din Craiova, au ridicat în picioare publicul de la "Românii au talent", după executarea unui număr cu acorduri impecabile. Andi Moisescu nu s-a putut abţine să mărturisească că Ionuţ, Georgeta şi Stan se numără printre preferaţii săi şi că nu ar fi dorit să nevoit să aleagă între ei şi mentalistul Cristian Gog. Andra a spus că, dacă ar vrea să audă o serenadă de la Măruţă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical. Nici lui Mihai Petre nu i-au fost înşelate aşteptările legate de cei trei chitarişti. "E inutil să îndemn publicul să vă voteze pentru că o să o facă. Aţi fost cel mai bun număr artistic din seara asta. Trebuie să fiţi în finală", a apreciat Mihai Petre.

Bar Session

Barmanii de la Bar Session au fost şi ei selectaţi de juriu pentru a merge în finala de 11 mai. Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor. Când Pavel Bartoş i-a provocat să facă o mişcare care nu le-a ieşit până acum unul dintre ei a jonglat cu o sticlă de băutură în cot, iar celălat a făcut o magie uimitoare cu câteva shakere, stârnind entuziasmul publicului. "Aţi reuşit două minute să mă faceţi să uit de numărul lui Cristian Gog, care m-a uimit", i-a lăudat Andi Moisescu, iar Mihai Petre i-a ţinut isonul: "Aţi reuşit să faceţi un număr pentru care aş plăti bilet"

Răzvan Krem Alexe

Răzvan Krem Alexe. "Actoraşul repăraş" din Bacău, aşa cum a fost el poreclit, a oferit un show a la Krem. La finalul prestaţiei sale, juraţii l-au aplaudat pe tânărul de 22 de ani în picioare. "E o demonstraţie perfectă de carismă şi de talent", au spus ei.
Tânărul actor, a cântat la "Românii au talent" o piesă compusă chiar de el şi a ridicat toata sala.

Vasile Godja

Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş, a intrat şi el în finală graţie voturilor publicului. "Exemplu total de talent", asta a spus Andi Moisescu despre concurent.

Concurentul a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu.

Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului. Mai mult, provocat de prezentatorii show-ului, concurentul a făcut şi câteva strigături. "Eşti carismatic, în curând ai să cânţi cu ochii", a fost şi replica Andrei, care i-a urat ceteraşului să ajungă în finală. "E obligatoriu să fii votat", a continuat şi Mihai Petre. "Eşti talentul autentic românesc".

Gigel Frone

Nevoiţi să aleagă între Tudorel Popa şi Gigel Frone, doi dintre juraţi l-au ales pe cel din urmă. Ascuns sub un sombrero, Gigel Frone a intrat pe scenă, decis cu orice preţ să devină celebru, aşa cum s-a descris în interviul de prezentare.

La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraţilor, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii. "Cred că este peste orice tonomat din lumea asta", a spus Andi Moisescu despre Frone. "Tot ce-i mai lipseşte este o apariţie în Las Fierbinţi", a replicat juratul Andi Moisescu, în vreme ce Mihai Petre i-a lăudat vocea şi prezenţa scenică.

X-treme Brothers

Câştigătorii celor mai multe voturi în prima semifinală de la "Românii au talent" au fost cei trei acrobaţi din trupa X-treme Brothers. Cei trei au prezentat un număr impresionant de acrobaţie mâini în mâini. Favoriţii publicului, cei trei băieţi de la X-treme Brothers, adică fraţii Laurenţiu şi Valentin Coman şi Ionuţ Dobre, au reuşit să aibă o prestaţie fără cusur.

La finalul numărului, juraţii s-au ridicat în picioare şi i-au aplaudat, împreună cu întreaga sală. Succesul lor a fost rezultatul miilor de ore de antrenament, dar şi al talentului lor. Numărul lor de acrobaţie i-a impresionat atât de tare pe juraţi, încât aceştia au spus la unison: "E obligatoriu să fiţi în finală! "Asta e doar semifinala, gândiţi-vă când vor fi în finală cum va fi", a remarcat Pavel Bartoş imediat după incredibila prestaţie.

Loredana şi Cristian Fieraru

Loredana, care a uimit prin asemănarea cu Andra, va merge, împreună cu tatăl său, Cristian Fieraru, în finala din 11 mai. Vocea Loredanei seamănă izbitor cu vocea Andrei, care impresionată a spus că vrea să-i vadă în finală. Andi Moisescu a remarcat emoţia tatălui, iar Mihai Petre i-a lăudat.

"Mi-a plăcut foarte mult, iar tatăl nu s-a ţinut după ea, a avut grijă să-i fie bine, ca un adevărat tată". Loredana şi tatăl său, Cristian Fieraru, au cucerit la preselecţii şi publicul cu interpretarea unică a piesa trupei Cargo, Ploaia. Adolescenta din Vulcan a cântat şi de această dată acompaniată la ţambal de tatăl ei, Cristian, 38 de ani, care lucrează ca agent de pază.

Aset Crew

Telespectatorii se vor întâlni în finală şi cu trupa de dans Aset Crew , preferată de Andi Moisescu şi Mihai Petre. "Aţi fost foarte buni, v-aţi comportat ca o trupă adevărată", le-a spus Mihai Petre finaliştilor.

Toţi cei 12 finalişti aleşi până acum, la care se adaugă cei trei câştigători de vinerea aceasta, se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român.

Citește și: