256 vizualizări 28 feb 2013

"Nu, nu, nu mai merge, zău, nimic nu se mai leagă între noi din punct de vedere...", şi până să apuce prietena mea să termine fraza telefonul începe să îi piuie semn că are mesaje pe Facebook şi un e-mail nou. Iar televizorul, care trona în dormitorul ei conjugal, unde şi purtam conversaţia, se înroşeşte tot pe motive de mare eveniment petrecut, dă volumul la maximum şi simt că o pierd definitiv. Voi, în schimb, sper că rămâneţi cu mine ca să abordăm subiectul duşmanilor moderni ai vieţii intime - scrie CSID.

Cuvântul care lipsea din lamentarea ei de mai sus era "sexual". Într-o cameră plină de tehnologii moderne, atentă la fiecare bipăit al aparatelor, mai pasionată de orice anunţ al televizorului decât de ce îi spuneam eu, amica mea se plângea că viaţa ei sexuală bate pasul pe loc.

Nu e nici prima, nu e nici ultima, dar este încă una din masa mare de oameni atât de acaparaţi de tot ce mişcă pe diverse ecrane, încât nu mai au timp şi de ei. Sau nu mai vor să aibă. Pentru că, aşa cum am auzit pe cineva spunând de curând, tot zgomotul acesta al micilor sau marilor ecrane nu face decât să încerce să umple goluri din noi.

Preferăm să ne băgăm nasul într-un monitor şi să fim la curent cu toate nimicurile planetei decât să lăsăm aparatul din mână şi să ne confruntăm cu o relaţie tot mai înstrăinată. Mai bine urlă nişte invitaţi într-un program TV, căci noi oricum nu mai avem de ceva vreme nimic să ne spunem cu partenerul.

Şi hai să râdem la ştiu eu ce comedie ca să nu plângem în doi. Apoi, ne putem loga pe diverse pagini, să vedem şi poze din vieţile altora şi să ne convingem că totuşi, parcă nu ne merge atât de rău.
Vezi aici ce efecte au tehnologiile asupra vieţii sexuale!

Citește și: