Alexandra Mortu
367 vizualizări 15 apr 2019

Bărbatul a devenit o celebritate pe internet după ce a făcut o serie de filmuleţe în care se plângea de „calitatea” noului apartament.

 El pretinde că apartamentul, care l-a costat în jur de 500.000 de mii de dolari, nu este la înălţimea standardelor sale. Din cauza aceasta bărbatul începe să dea cu graffiti pe podea, să spargă cu ciocanul şi să îşi povestească „off-ul” în faţa camerei de filmat

 Din mărturiile lui reiese faptul că a încercat să contracteze dezvoltatorul, dar acesta l-a ignorat, astfel s-a hotărât să-şi transforme apartamentul într-un fel de showroom (n. r. expoziţie) pentru a-l face un exemplu în faţa celorlalţi potenţiali cumpărători, avertizându-i să nu se lase păcăliţi de nivelul de lux promis. 

În filmuleţe, bărbatul ţine un discurs despre toate defectele apartamentului, în timp ce îl prezintă cameră cu cameră, însă surpriza cea mare vine la sfârşit când se echipează cu ochelari de protecţie şi cască şi începe să dea cu ciocanul într-o masă, apoi aruncă cu un scaun. 

Se pare că dezvoltatorul imobiliar a reacţionat la postările cu filmuleţele declarând că cel care apare în ele nu este proprietarul, ci doar un reprezentant al acestuia. 

Foto: Captură Facebook  

 

Citește și: