Laura HOLBAN
1581 vizualizări 7 feb 2012

Luni, la orele dimineţii, o bandă de hoţi a furat un bancomat din zidul în care era încastrat, folosindu-se de un tractor, notează Daily Mail. Poliţia districtului britanic Nottinghamshire a început o investigaţie pentru a-i prinde pe infractori.

Foto: Daily Mail

Un localnic, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, a povestit că a auzit o bubuitură. „Am auzit un zgomot afară. Se auzeau înjurături şi mă gândeam ce s-o fi întâmplat. Când m-am uitat pe fereastră, am văzut doar trei vehicule demarând. Locuim pe aceeaşi parte a străzii cu sediul băncii, aşa că nu am putut zări tractorul şi nici nu m-am riscat să ies să văd ce e. Dar e un jaf incredibil”, a declarat martorul.

„Tractoarele sunt maşinării foarte gălăgioase, aşadar ne bazăm pe faptul că cineva îşi va aminti să fi văzut una, mai ales la ora aia. Ar fi oricum, ceva rar întâlnit pe străzile din Bingham. Îi rugăm pe toţi care au văzut tractorul sau au vreo informaţie să ne contacteze”, a declarat inspectorul Phil Hallam de la poliţia din Nottinghamshire. Autorităţile au înconjurat clădirea băncii cu un cordon de siguranţă care va rămâne acolo până se va asigura că zidurile sunt sigure şi la fel şi clădirea.

Citește și: