Ionela SAMOILĂ
10051 vizualizări 28 feb 2012

La o zi de la ceremonie de decernare a Oscarurilor, piciorul drept al Angelinei Jolie făcea furori pe internet, scrie Yahoo Movies.

Cei care au ratat evenimentul găzduit de Billy Crystal trebuie să ştie că actriţa a atras atenţia cu o rochie lungă neagră, crestată de un şliţ lung până aproape de brâu, care îi dezgolea piciorul drept de fiecare dată când se deplasa sau poza.

Momentul de glorie a venit atunci când actriţa a urcat pe scenă pentru a prezenta nominalizările la categoria "Cel mai bun scenariu adaptat". Angelia Jolie şi-a scos piciorul la vedere, pozând într-o postură inedită. Mişcarea a fost parodiată de scenaristul Jim Rash care a câştigat Oscarul pentru pelicula "The Descendants", împreună cu Alexander Payne şi Nat Faxon.

Glumele nu s-au terminat aici. Imaginea cu piciorul dezgolit al soţiei lui Brad Pitt a fost ataşată, folosind programe de editare, unor fotografii celebre.

Cireaşa de pe tort a fost faptul că piciorul vedetei are acum şi o pagină de Twitter, care a atras până acum 20.000 de fani.

Citește și: