10312 vizualizări 27 feb 2013

Billy Ray Harris, cerşetorul din Kansas, SUA, care a ajuns un adevărat erou după ce i-a înapoiat unei femei inelul de logodnă în valoare de 160.000 de dolari a avut parte de o surpriză de proporţii. Bărbatul va primi o sumă uriaşă de bani de la persoanele care au fost impresionate de gestul său. Banii au fost strânşi de femeia căreia i-a înapoiat inelul de logodnă, notează The Independent.

Sarah a organizat o strângere de fonduri la care au participat aproape 7.000 de persoane. Aceştia au făcut donaţii în valoare de peste 150.000 de dolari, iar banii strânşi vor merge la Billy, care îşi va putea permite o casa în Kansas.

“Pare un miracol. Nu credeam că o să găsesc o cale să revin la viaţa pe care o aveam. Cred ca în viaţă ne gândim mereu la cele mai proaste concluzii, dar uite că exista şi oameni buni”, a spus barbatul.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, o femeie din Kansas şi-a pus inelul de logodnă, care era din platină şi avea diamante, din greşeală, în cutia milei a lui Billy Ray Harris.

Sarah Darling şi-a pus inelul în portofel, pentru că o deranja la deget, iar apoi a uitat de el. Din greşeala, l-a pus în cutia milei, pe care Harris o ţinea pe stradă, în faţa lui, fiind convinsă că i-a dat un simplu bănuţ. Abia a doua zi Sarah Darling şi-a dat seama de ceea ce făcuse. “M-am supărat, pentru că, dincolo de preţul inelului, conta valoarea lui sentimentală”, a declarat femeia la vremea aceea.

Deşi nu avea mari speranţe că îl va putea recupera, Sarah Darling s-a dus totuşi la cerşetor cerându-i inelul. Billy Harris a recunoscut că printre mărunţişul pe care îl avea în cutia milei a găsit şi un inel, pe care l-a înapoiat proprietarei. "Bunicul meu era preot şi m-a crescut de când aveam 6 luni şi încă mai am acea bunătate de la el", a spus bărbatul în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citește și: