Gandul
1305 vizualizări 4 dec 2019

O româncă stabilită în Spania a povestit pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeş cum a fost relatat accidentul în presa spaniolă.

„Am citit în ziarul spaniol despre un accident unde şoferul în urma impactului a murit, avea viteza foarte mare, nu avea centura, iar la o intersecţie s-a răsturnat, erau trei în maşină, şoferul român, încă unul, iar celălalt era spaniol proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineaţa, vineri-sâmbăta. Sigur este vorba de el, nu se specifică nume dar ştirile care au apărut în ţară, coincid!”, a povestit Sanda Sterea pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeş.

Fostul soţ al cântăreţei Ileana Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident rutier în Spania. Ultimele fotografii ale lui Cornel Galeş îl surprind cu paharul în mână, petrecând alături de prieteni.

Înainte de accident, soţul regretatei artiste Ileana Ciuculete a petrecut la un restaurant cu mai mulţi prieteni.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihneşte în pace, alături de zâna ta!”, a postat pe Facebook prietenul lui Galeş, în compania căruia s-a aflat duminică seara, înainte de accident.

Moartea lui Cornel Galeş i-a cutremurat pe toţi apropiaţii săi. „Sunt şocat şi îndurerat de această veste şi îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în maşină cu Sorin, prietenul lui din Valencia şi mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult şi pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliţie”, a declarat Silviu Lepădat pentru wowbiz.ro.

Fostul soţ al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe Facebook înainte de accidnet. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman - Atât de singur. Apropiaţii au comentat la postare, după ce au aflat teribila veste:

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui” sau „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică.” sunt mesajele postate de prietenii lui Galeş.

 

Citește și: