Florin Jinga
935 vizualizări 15 mai 2019

Poliţia din Dusseldorf, Germania, a declarat că atunci când bărbatul a ajuns la reprezentanţă s-a prefăcut că este interesat de cumpărarea unui Ferrari 288 GTO din 1985. Suspectul a venit cu un taxi la reprezentanţă şi a cerut maşina pentru un test drive, iar alături de el, în maşină, se afla şi un dealer al companiei, scrie BBC News

După ce s-a plimbat 2 ore cu maşina de lux, când a venit timpul să îl lase la volan pe reprezentantul companiei, şoferul a aşteptat ca dealerul să coboare din maşină, apoi a apăsat acceleraţia şi s-a făcut nevăzut.

hotul

Maşina a fost găsită într-un garaj din oraşul Grevenbroich, după ce poliţia a mers pe pistele oferite de mai mulţi martori. Poliţiştii susţin că autoturismul are 43.000 de km la bord, atinge 100 de km în 4,9 secunde şi are o valoare estimată la cel puţin 2 milioane de euro.

Hoţul nu a fost încă găsit, iar poliţiştii au publicat o imagine cu suspectul surprinsă de camerele de supraveghere, în speranţa că oameni vor oferi informaţii care să ajute la prinderea sa.

Ferrari-ul i-a aparţinut pilotului de Formula 1 nord-irlandez Eddie Irvine, care a pilotat maşina între 1996 şi 1999.

Foto: Polizei Dusseldorf

Citește și: