28700 vizualizări 27 feb 2012

Andreea Esca a dezvăluit cum a reuşit să slăbească cinci kilograme, în numărul din martie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?". În plus, prezentatoarea a acceptat provocarea publicaţiei de a realiza un pictorial sport chic. Vedeta Ştirilor Pro Tv s-a lăsat fotografiată chiar soţul ei. Alexandre Eram s-a folosit de această ocazie pentru a testa aparatul foto primit cadou de Crăciun.

"Ce se întâmplă, doctore?" a decoperit că programul Andreei este unul condimentat din plin cu şedinţe de sport regulate, mese light, dar şi o tactică eficientă pentru a combate rutină.

Face sport de trei ori pe săptămână

"Cred că aveam în jur de 60 kilograme, ajunsesem până la 60 kg, şi acum am între 55 şi 56. Dar contează foarte mult pentru că eu sunt scundă şi atunci fiecare kilogram se vede", a spus Andreea Esca.

Întrebată cum s-a hotărât să slăbească, prezentatoarea răspunde ferm: "Nu pot să spun. Au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam. De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afara de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede". Andreea Esca a menţionat că face acest tip de sport de aproape un an, de trei ori pe săptămână.

Pâine - doar o dată pe zi

Când vine vorba despre regimul alimentar, vedeta Ştirilor Pro Tv recunoaşte că nu a ţinut niciun regim şi nu a făcut excese. "Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Am mâncat peşte cu salată, salată simplă", a mai spus aceasta.

Andreea se apropie de 40 de ani şi revista "Ce se întâmplă, doctore?" a intrebat-o cum i se pare viaţa la această vârstă. "Acum, e adevarat se pare că e o vârstă la care nu m-am gândit niciodată. Adică totul era aşa... dacă mă întrebai, spuneam: asta o să fac mai încolo pe la 40 de ani. Şi acum nu-mi vine să cred că am ajuns. Pe de altă parte, sunt mulţumită, sunt fericită", a mărturisit omul de televiziune.

Despre injecţii cu botox şi acid hialuronic

Vedeta nu exclude ideea ca într-o zi să folosească acid hialuronic sau botox. "Nu mi se pare exclus ca într-o zi să consider ca am prea multe riduri şi că poate ar trebui să îmi pun acid hialuronic sau botox. Am să mă gândesc. Dacă într-o zi o să mă deranjeze foarte tare, cred că am să mă gândesc", a declarat Esca.

Andreea vorbeşte în interviul acordat despre stilistul ei şi despre noua ei garderobă. "Alexia m-a pus să-mi iau alţi blugi, chiar dinainte să slăbesc atât, când abia începusem să slabesc. (...) Ea este stilistul meu acum, mă duc cu ea, nici macar nu mai ies să mi le aleg. Intru în cabină şi ea mi le aduce. (...) În rest, eu port rochii destul de mult şi cam acolo am rămas că îmi plac foarte mult. Sunt uşor de purtat, nu trebuie să te gândeşti să asortezi jos cu sus şi mi se par feminine", conchide prezentatorea.

Citește și: