1913 vizualizări 3 mar 2011

"Mă uitam la numeroase poze şi îmi spuneam: <Ai fost prea grasă pentru a descrie în cuvinte>", a spus râzând Aretha Franklin în cadrul show-ului de televiziune The Wendy Williams Show, miercuri seară. "Am făcut tot posibilul să pierd din greutate şi a fost foarte greu", a povestit artista. "Este dificil când iubeşti mâncarea. Dar nu poţi continua să mănânci lucruri care ştii că îţi vor face rău în cele din urmă", i-a mărturisit interpreta moderatoarei emisiunii.

În cadrul aceluiaşi show, difuzat de CBS, Aretha Franklin a atins şi un subiect delicat - intervenţia chirurgicală suferită recent, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii cu privire la boala de care a suferit. Regina muzicii soul a spus că o durere insuportabilă i-a apărut anul trecut, ca o "primă bănuială că ceva nu era în ordine." De altfel, 2010 nu a fost un an bun pentru Aretha. Ea şi-a fracturat două coaste după ce a căzut în reşedinţa personală din SUA. Mai mult, ea a fost nevoită să-şi anuleze două concerte gratuite ce erau programate la New York. Tot atunci, artista acuza dureri abdominale fiind sfătuită de medicul ei să facă un set complet de analize.

Cine este Aretha Franklin

În 1987, Aretha Franklin a devenit prima cântareaţă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2009, ea a cântat live la ceremonia de investire în funcţia de preşedinte a SUA a lui Barack Obama.

Supranumită Regina muzicii soul, Franklin a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt consecutive, între anii 1968 şi 1975. (Gabriela Codău)

Citește și: