Laura HOLBAN
53321 vizualizări 9 feb 2012

Consiliul local din districtul britanic New Forest a fost somat să închidă afacerea unuia dintre locuitori la cererea vecinilor lui. Potrivit vecinilor lui David Kay, acesta găzduieşte petreceri "zgomotoase" în timpul weekend-ului, adevărate dezmăţuri şi orgii sexuale dedicate cuplurilor de swingeri. Casa lui Kay este un altar dedicat jocurilor sexuale, atât în cele cinci dormitoare, cât şi în curte, adunând mulţi clienţi care doresc să îşi schimbe partenerul pentru câte o seară nebună, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Pe proprietatea britanicului au fost amenajate două temniţe cu bănci unde persoanele se aşează pentru a încasa palme la fund, scaune de tortură, mase de examinare ca la doctor şi alte echipamente pentru a-ţi suspenda partenerul în timpul jocurilor sexuale. Spre oroarea vecinilor, în curtea din sparte, Kay a amenajat un jacuzzi şi un crucifix gigantic care serveşte pentru plăcerile clienţilor veniţi să schimbe partenerul pentru o noapte nebună. Clubul are un succes enorm şi aduce în fiecare weekend foarte mulţi clienţi veniţi să caute atât "raiul, cât şi iadul".

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Nu toată lumea este împăcată cu locaşul de dezmăţ al swingerşilor, consiliul local fiind somat să îl închidă pe motiv că acesta a transformat casa într-o afacere fără a obţine permisul vecinilor. "Este treaba lor ce fac în propria casă, însă locuinţa este construită pentru a găzdui o familie, o gospodărie. Nu poate fi pur şi simplu transformată într-un club prin faptul că îţi acoperi geamurile cu perdele negre şi crezi că scapi de a face rost de un permis pentru activităţile ce urmează să le desfăşori în ea. Vecinii nu sunt mulţumiţi. Este o zonă rurală, iar oamenii sunt deranjaţi de acest lucru, de maşiniile care vin, de zgomotul care vine din casa şi din curtea acelei proprietăţi", a explicat Leslie Puttock, membru al consiliului.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

"Ei nu pot dovedi că petrecerile sunt organizate pentru un scop comercial sau pentru câştiguri financiare. Invitaţii sunt rugaţi să aducă o contribuţie, voluntară, pentru a întâmpina costurile de organizare a petrecerilor. Această contribuţie este, aşa cum am spus, pe de-a întregul voluntară, încât unii pot aduce o sticlă de vină sau cadouri gazdei. Prin valoarea acestor contribuţii, se achită cumva o parte a chiriei sau a ipotecii", se apără proprietarul clubului de swingerşi.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Acesta a explicat autorităţilor locale că afacerea sa, debutată în 2007, implică organizarea a circa 95 de astfel de orgiii sexuale pe an şi că locuinţa este în cea mai mare parte o casă, şi nu un club. "Petrecerile se organizează de obicei vineri şi/sau sâmbătă seară, ocazie cu care un număr de prieteni se adună să petreacă împreună, se aduc grupuri noi de prieteni şi principalul scop este ca oamenii să se cunoască între ei şi să împărtăşească lucru, activităţi. Ei nu vin pentru a fi serviţi", explică britanicul Kay. Totuşi, website-ul organizat pentru clubul acestuia oferă detalii despre petreceri ce se pot organiza în mijlocul săptămânii şi listează şi o serie de costuri pentru diferite servicii. Ba mai mult, pune la dispoziţie şi un calendar cu evenimente planificate pe viitor, atât pentru cupluri, cât şi pentru persoane singure. Printre serviciile listate pe website, se numără închirierea uneia dintre temniţe pentru o întreagă noapte la costul de 30 de lire, dar şi ocazia de a închiria un "star porno" pentru câteva ore.

 

Citește și: