7182 vizualizări 3 mar 2018

“Atunci când suferi o intervenţie chirurgicală şi rezultatul nu este cel dorit, e foarte neplăcut”, spune Gina Pistol de fiecare dată când e întrebată despre operaţiile estetice.

Pistol a cheltuit mult mai mult pentru a-şi repara nasul şi buzele, distruse de primul medic estetician la care a apelat. Pentru 4 operaţii la nas şi mai multe la buze, Pistol a cheltuit mai bine de 12.000 de euro.

Apoi, Gina şi-a tăiat pleoapele şi buzele.

"Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari... Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (...) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat", a povestit Gina Pistol.

Citeşte continuarea pe One!

Citește și: