Prezentă la premiera filmului „August: Osage County”, regizat John Wells, actriţa americană Julia Robert a atras toate privirile asupra sa.

Artista a îmbrăcat o rochie albastră, cu o croială specială, ce i-a pus în evidenţă talia bine conturată şi picioarele perfect tonifiate.

Foto: Hepta

Astfel, deşi în vârstă de 46 de ani, vedeta are încă o siluetă perfectă. Iar zâmbetul care a consacrat-o îi dă un plus de senzualitate, permiţându-i astfel să concureze chiar şi cele mai tinere colege de breaslă.

Foto: Hepta

Julia Roberts s-a născut la 28 octombrie 1967 în localitatea Smyrna, din statul Georgia. După ce a studiat timp de câteva luni jurnalistica, la 19 ani a început să-şi câştige existenţa ca manechin, la New York. Pe marele ecran a debutat în 1987, datorită fratelui său, Eric, care a ajutat-o să obţină un rol în „Căminul”. Primul succes l-a dobândit cu pelicula „Mystic Pizza” (1988), fiind nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din „Ca-ntre femei” (1999).

A devenit o veritabilă vedetă internaţională în 1990, graţie rolului din „Frumuşica” (Pretty Woman), unde a fost partenera lui Richard Gere. A sedus publicul cu zâmbetul său fermecător, creând impresia unei femei delicate şi puternice în acelaşi timp.

Rolul de secretară din Erin Brockovich (2000) i-a adus Juliei cel mai mare salariu primit de o actriţă pentru un rol într-o producţie cinematografică, aproximativ 20 de milioane de dolari, şi un premiu Oscar pentru Cea mai bună actriţă (2001). Julia Roberts este căsătorită cu Danny Moder, cu care are trei copii: gemenii Hazel şi Phinnaeus, născuţi în 2004, şi Henry Daniel, născut în 2007.

Citește și: