642 vizualizări 22 oct 2017

Modelul de 26 de ani a mai pozat şi înainte în revistă, însă acum este prima apariţie care marchează debutul său ca playmate transsexual, primul din istoria Playboy. 

 

Rau este un model de succes, imaginea campaniilor Balmain, apare în Vogue Italia şi deschide show-urile de la săptămânile modei din întreaga lume. A apărut în Playboy în mai 2014, într-o ediţie specială care celebra o viziune progresistă a publicaţiei, referitoare la orientările sexuale. La scurt timp, franţuzoaica a semnat cu o agenţie de modelling. 

 

 

MURDERED THAT SET 📸TODAY IN L.A .

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

Rau nu s-a identificat ca transsexual pentru multă vreme, a spus pentru Playboy, mărturisind că îi era teamă că nu-şi va găsi niciodată un partener sau ca va fi percepută ca „ciudată”. „Apoi m-am gândit: pur şi simplu trebuie să fii cine eşti cu adevărat”. 

„Este o adevărată salvare personală să poţi spune adevărul despre tine însăţi, fie că este vorba despre genul ori sexualitatea ta. Oamenii care te resping nu merită efortul. Nu e despre efortul de a fi iubit de ceilalţi, este despre a te iubi pe tine însuţi”, a spus manechinul pentru Playboy. 

 

 

Citește și: