Alexandra Mortu
3489 vizualizări 7 nov 2019

Tânăra în vârstă de 25 de ani a postat în mediul online 2 fotografii în care pare că nu este aceeaşi persoană - una din perioada în care era dependentă de heorină şi una făcută după ce a reuşit să renunţe la droguri.

Cele două fotografii au fost făcute la distanţă de doi ani şi o prezintă pe Jamee în două ipostaze total opuse.

Aceasta şi-a postat povestea pe pagina de Facebook „The Addict's Diary” („Jurnalul unui dependent”) unde a oferit detalii despre dependenţa de droguri, starea fizică şi morală, precum şi despre infracţiunile pe care le-a comis pentru a reuşi să facă rost de heroină.

„Mă numesc Jamee şi sunt dependentă de heorină şi metadonă. Pozele au fost făcute la doi ani distanţă. Cea în care arăt mai bine este făcută în urmă cu câteva luni, când am absolvit liceul. Recuperarea este posibilă!”.

Cea de-a două poză se pare că a fost făcută în 2017, în perioada în care dependenţa de droguri ajunsese la limite maxime.

„Stăteam în maşină, într-o parcare, şi aşteptam un dealer. Am tot stat acolo şi după ce am consumat şi mă tot uitam în oglindă la faţa mea. Se făcuse deja dimineaţă şi mi-am dat seama că stătusem acolo toată noaptea”, a povestit aceasta pentru Mail Online.

Aceasta a mărturisit că a înceăut să fie dependentă de la 13 ani când a fumat canabis pentru prima oară, din cauza unei copilării foarte grele.

Jamee a explicat faptul că drogurile, sexul şi alcoolul ajunseseră un mod prin care se detanşa de realitatea crudă în care trăia încă de când avea 15 ani iar iubitul ei o învăţase să folosească opioide.

Se pare că tânăra a vut o viaţă foarte dură iar la vârsta de 17 ani a fost violată de doi bîărbaţi în aceeaşi seară.

Ulterior, la câteva luni după momentele teribile prin care a trecut, a început să se drogheze cu heroină şi metadonă, ceea ce a determinat-o chiar să fure din case.

Pe când avea 19 ani a reuşit ca timp de nouă luni să nu consume droguri, însă ulterior a făcut-o din nou, însă atunci şi-a dat seama că trebuia să ia lucrurile în serios şi a stat un an la dezintoxicare, unde şi-a cunoscut actualul iubit, Jake.

„Nu contează cum te simţi, cât de căzut crezi că eşti sau cum e viaţa ta, lucrurile vor fi mai bune. Totul depinde de tine”, a transmis tânăra.

Foto: Facebook

 

 

Citește și: