6324 vizualizări 7 feb 2018

Vedeta a împlinit, pe 6 februarie, 50 de ani pe care nu s-a ferit să-i afişeze în fotografiile postate pe Facebook şi Instagram. Şi arată aşa cum multe femei mai tinere ar vrea, iar momentul special l-a sărbătorit la Paris.  

Sursa foto: Facebook/Tania Budi

Bărbaţii nu sunt indiferenţi la frumuseţea Taniei, care, într-un interviu de acum câţiva ani, a recunoscut că a pierdut numărul iubiţilor. 

"Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund. Nu ştiu după cine am suferit mai mult sau mai puţin, dar am avut aşa zisele depresii din dragoste", a afirmat Tania Budi.

„Nu am de gând să mă mărit, nu sunt pro căsătorie. Am de gând să fiu fericită în fiecare zi şi atât. Îmi e tare, tare bine aşa. Nimeni nu are idee! Referitor la un copil, nu m-am ghidat niciodată în viaţă după verbul "trebuie". De ce trebuie să am un copil? Nu, nu trebuie... Îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau", a mai spus ea.

 

 

Citește și: