Florin Jinga
380 vizualizări 31 ian 2019

Dimineaţa, Oprah Winfrey este foarte implicată în ceea face. Primul lucru pe care-l face când se trezeşte la ora 07:00 este să îşi perieze dinţii înainte de a-i scoate afară pe cei cinci câini ai săi. În timp ce aşteaptă ca espresso-ul său să fie gata, Oprah citeşte un bileţel din caseta ei cu "Adevărurile adunate", informează Business Insider.

Apoi, îşi îndreaptă toată atenţia spre o aplicaţie de pe telefonul mobil, unde citeşte zilnic câteva rânduri din cartea de bucate, "The Bowl of Saki". După ce a bifat şi acest tabiet, aceasta meditează, iar apoi face un antrenament de o oră în curtea din spatele casei.

Românca Anastasia Soare este fondatorul mărcii de machiaj Anastasia Beverly Hills. Cum îşi începe dimineţile? Se trezeşte la ora 07:00 şi îşi verifică, înainte de toate, telefonul mobil. Aparent, Instagram este prima aplicaţie pe care o accesează în fiecare dimineaţă. Aceasta bea întotdeauna două ceşti de cafea neagră şi mănâncă un mic dejun uşor, în timp ce răspunde la e-mailuri. Trainerul ei personal vine la ea acasă în majoritatea zilelor şi exersează împreună timp de o oră. Şi, bineînţeles, nu iese niciodată din casă fără să-şi facă sprâncenele.

Cum îşi încep nouă MILIARDARI, printre care şi O ROMÂNCĂ, dimineţile (1)

Dimineaţa lui Elon Musk, fondatorul Tesla, nu este la fel de liniştită ca cea a lui Oprah. La fel ca realizatoare de televiziune, se trezeşte la 07:00, dar trece imediat la afaceri. Musk petrece o jumătate de oră citind şi răspunzând la e-mailurile critice în timp ce bea cafeaua. Acesta recunoaşte că e prea ocupat pentru micul dejun.

După ce îi trimite pe cei cinci fii ai săi la şcoală, se aruncă în duş, apoi se duce la muncă. Sună destul de convingător pentru cineva care lucrează până la 120 de ore pe săptămână.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, spune că se scoală din pat la 05:00 dimineaţa. El meditează timp de 30 de minute şi apoi face de trei ori un antrenament de şapte minute. După aceea, îşi bea cafeaua de dimineaţă şi apoi verifică totul.

Dacă este un lucru sigur despre omul de afaceri Warren Buffett, acela este că îi place să doarmă. Spune că de obicei doarme opt ore pe noapte. Se pare că se trezeşte la ora 06:45 şi îşi începe ziua citind ziare precum Wall Street Journal şi USA Today.

Jeff Bezos, CEO-UL Amazon, îşi ia foarte în serios somnul. Spune că face o prioritate din asta. Cu toate acestea, Bezos se trezeşte singur, fără alarmă. Îi place să aibă întâlnirile cele mai importante dimineaţa, înainte de prânz, iar ora ideală ar fi 10:00.

Cum îşi încep nouă MILIARDARI, printre care şi O ROMÂNCĂ, dimineţile (1)

Celebrul Bill Gates îşi începe ziua cu un antrenament cardio. New York Times a relatat că Gates ar petrece o oră pe banda de alergat în timp ce se uită la DVD-uri educaţionale. El spune că se bucură de cerealele Cocoa Puffs, dar soţia lui, Melinda, spune că nu mănâncă de mic dejun.

Mulţi dintre noi nu ne putem imagina o dimineaţă fără cafea, dar Sara Blakely poate. Fondatorul Spanx spune că nu a avut niciodată o ceaşcă de cafea. În schimb, bea un lichior de fructe de pădure îngheţate, cireşe negre, nap, curmale, scorţişoară, spanac, coriandru, mentă proaspătă, lămâie, apă, gheaţă, chia şi nuci.

De asemenea, Blakely încearcă să se relaxeze printr-o sesiune de yoga la ora 06:30, înainte de a-şi duce copiii la şcoală.

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg rămâne un adept convins al propriului brand. Primul lucru pe care îl face este să-şi verifice telefonul. Acesta se uittă pe Facebook ca să vadă ce s-a mai întâmplat prin lume şi îşi verifică mesajele. "Mă uit pe Messenger şi WhatsApp", adaugă Zuckerberg.

Cum îşi încep nouă MILIARDARI, printre care şi O ROMÂNCĂ, dimineţile (1)

De asemenea, el spune că nu-i place să irosească timpul în luarea unor decizii neimportante, de aceea se îmbracă în fiecare zi aproape la fel.

Foto: Hepta

Citește și: