Laura Cojocaru
171 vizualizări 23 apr 2019

O mamă povesteşte cum o cerinţă absurdă a făcut-o să-şi dea seama că fosta ei prietenă era de fapt o persoană extrem de egoistă.

„Cu aproximativ un an înainte de nunta prietenei mele cele mai bune, am rămas însărcinată. Întotdeauna mi s-a spus că nu pot face copii, deci venirea pe lume a fiicei mele a fost realmente o surpriză. Deşi, în mod evident, nu îmi planificasem să am un copil, vestea m-a făcut extrem de fericită”, scrie Fox News.

Tânăra i-a dat minunata veste şi prietenei sale cele mai bune Kate, de la care s-ar fi aşteptat să obţină o reacţie pozitivă. Dar nu a fost aşa: „Mi-a zis că va fi stresată pentru că eu va trebui să probez rochia cu câteva luni mai târziu faţă de celelalte domnişoare de onoare. Trebuia să nasc în aprilie, iar nunta era în iunie. Kate mi-a amintit că la nunta ei nu vor fi prezenţi şi copii, mi-a explicat că evenimentul va fi dificil pentru mine şi a încheiat cu întrebarea: „Nu crezi că ar fi mai bine să faci avort?”

Femeia povesteşte că iniţial a crezut că era vorba despre o glumă.

„Am întrebat-o dacă vorbeşte serios când mi-a sugerat să fac avort, doar pentru ca nunta să fie conform planului. Mi-a spus că venirea pe lume a copilului îmi va ruina viaţa. Atunci a rugat-o şi pe mama ei să mă convingă să fac avort. Mama ei mi-a scris, m-a felicitat şi mi-a spus că este alături de mine, indiferent de ce decizie voi lua”, povesteşte tânăra.

Femeia a decis să păstreze copilul şi a rupt orice legătură cu Kate.

„Bineînţeles că n-am mai vorbit cu ea de atunci. M-a invitat la nuntă, dar nu am răspuns. A numit-o domnişoară de onoare pe o femeie însărcinată în 8 luni, care a purtat o rochie mai largă, care mi-ar fi venit şi mie”, a dezvăluit femeia, deznodământul ironic al poveştii.

 

 

Citește și: