Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
752 vizualizări 10 aug 2018

Starul în vârstă de 41 de ani, celebru la nivel mondial pentru hitul "Despacito", pe care îl interpretează împreună cu Luis Fonsi, "a fost victima unui jaf, în timp ce era plecat din camera sa dintr-un hotel din Valencia", a declarat, joi, agenţia care îl reprezintă într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter.

Poliţia spaniolă a început o anchetă pentru a-l prinde pe hoţ.

Ramon Luis Ayala, cunoscut ca Daddy Yankee, a raportat poliţiei spaniole furtul în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit publicaţiei online locale Las Provincias. se pare că un bărbat s-a prezentat sub numele de Daddy Yankee şi a cerut unui angajat al hotelului să deschidă seiful unde se aflau bijuteriile. Individul a sustras bijuterii şi bani şi din alte camere ale hotelului, unde erau cazaţi membri ai echipei starului.

Daddy Yankee a susţinut un concert în Valencia duminică, parte a unui turneu european.

Cântăreţ, actor, compozitor, producător, Daddy Yankee este creditat pentru termenul "reggaeton", pe care l-a lansat în 1994, pentru a descrie noul gen muzical, popular doar în Puerto Rico la acea vreme. Potrivit The New York Times, el este cunoscut drept "regele muzicii reggaeton" atât în rândul fanilor, cât şi al criticilor muzicali. CNN l-a numit cel mai influent artist hispanic în 2009, iar Time l-a inclus între cele mai influente 100 de personalităţi din lume în 2006.

Daddy Yankee este celebru mai ales pentru piesa reggaeton "Despacito", care a fost lansată pe 12 ianuarie 2017 şi s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări. În august 2017, videoclipul "Despacito" a înregistrat cele mai multe vizualizări pe YouTube, 3 miliarde. Ulterior a fost primul videoclip care a trecut pragurile de 4, respectiv 5 miliarde de vizualizări. De asemenea, a fost recompensat cu premii pentru cântecul anului, înregistrarea anului, cea mai bună interpretare urban fusion şi cel mai bun clip scurt la cea de-a 18-a gală Latin Grammy Awards, anul trecut.

Foto: Hepta

Citește și: