Silviu Bănilă
1989 vizualizări 23 apr 2019

Multimilionarul Dan Bilzerian, care susţine că a devenit bogat în urma victoriilor la jocurile de poker, a organizat o petrecere pentru „4/20”, simbolul canabisului, scrie dailystar.co.uk.

Dincolo de obişnuitele femei aproape goale şi ţigări scumpe, Bilzerian a adus şi o ursoaică grizzly, pe care a hrănit-o el însuşi, spre amuzamentul publicului.

Bilzerian, în vârstă de 38 de ani, a distribuit clipul cu ursoaica pentru cei 26,7 milioane urmăritori ai săi de pe Instagram.

„Când fetelor le este foame...”, a scris Bilzerian, alături de postarea sa.

Momentul a fost urmărit de 10 milioane de ori şi a atras stupoarea iubitorilor de animale. „Suferinţa acestei ursoaice, obligată să facă trucuri ieftine, este înduioşătoare. Dan, educă-te, pentru că poţi folosi platforma pentru a proteja animalele... mulţumesc!”, a declarat un comentator.

„E groaznic. Te rog să duci ursul într-o rezervaţie pentru animale. Mai învaţă şi tu, nu mai exploata animale. Fii un exemplu pentru milioanele de followeri, TE ROG”, a declarat alt utilizator.

„De ce susţii spectacolele cu animale? Aceste animale sunt furate din sălbăticie şi obligate să trăiască în mod nenatural, uneori abuzate. Doamne fereşte, dacă te ataca, ar fi trebuit eutanasiată pentru că s-a comportat firesc într-un mediu neobişnuit pentru ea. Etic vorbind, este greşit. Nu am vrea să fim în locul ei. Educă-te, foloseşte platforma în scopul binelui”, i-a reproşat un alt om lui Bilzerian.

Un altul a fost şi mai dur cu Dan „the Blitz”: „Cu toţi banii pe care îi ai şi te dai mare, ar fi bine să faci un bine şi să cumperi ursoaica de la cei care profită de ea, să o duci într-o clinică pentru urşi. Asta ar atrage şi mai multe like-uri pe Instagram!”

Celebru pentru petrecerile extravagante, Bilzerian a declarat, cândva, că la vârsta de 25 de ani a suferit mai multe atacuri de cord, după patru zile în care a consumat alcool, cocaină şi Viagra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your girls hungry

O postare distribuită de Dan Bilzerian (@danbilzerian) pe

Apr 20, 2019 at 3:46 PDT

Citește și: