Mădălina CHIŢU
8862 vizualizări 3 oct 2012

ProTv dă startul în această toamnă unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. 

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 13 LIVE PE PRO TV. Bianca Drăguşanu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă vor fi la DANSEZ PENTRU TINE

Nicoleta Luciu, Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Oana Ioniţă, Marian Drăgulescu, Daniel Max Dragomir – fost concurent la „Vocea României”, Şerban de la Aminal X şi Pavel Stratan sunt vedetele care intră în ringul visurilor în această toamnă la Pro Tv.

● Bianca Draguşanu va intra în competiţia visurilor pentru a schimba în bine viaţa unui om pus la grele încercari, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine".  Decizia de a participa la emisiunea care a schimbat zeci de destine nu a fost una uşor de luat, tocmai pentru că Bianca este de parere că această emisiune este o competiţie complexă şi o provocare pentru oricine, indiferent cât de bine stăpâneşte arta dansului. "Mi-a luat ceva timp să mă decid, dat fiind faptul că primisem mai multe propuneri în aceeaşi perioadă şi a fost o alegere dificilă. ‚Dansez pentru tine’ este însă o competiţie complexă şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi al show-ului. Consider că acest show este o provocare pentru oricine, indiferent dacă ştie să danseze sau nu”, spune Bianca.

● Actriţă Monica Davidescu este una dintre cele opt vedete care vor păşi în această toamnă în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, emisiunea difuzată de ProTv, acolo unde emoţia, dăruirea, implicarea şi devotamentul fac echipă cu dansul. 

● Nicoleta Luciu intră şi ea în ringul de dans, după ce s-a sfătuit îndelung cu sora ei Iuliana şi cu soţul ei Zsolt. Aceasta spune că nu există vreun tip de dans la care poate se descurcă cel mai bine. „Nu sunt atât de talentată, dar voi încerca să compensez prin muncă”, spune Nicoleta Luciu. Vedeta precizează că nu există vreun jurat de care să îi fie frică. „Nici măcar Mihai Petre nu mi se pare atât de fioros”, menţionează Nicoleta.

● În această toamnă, şi Oana Ioniţă are posibilitatea de a împlini visul cuiva la “Dansez pentru tine”, emisiune care va începe din această toamnă la ProTv, dar şi de a-şi îndeplini propriul vis. “’Dansez pentru tine’ este o emisiune cu prestigiu, pe care l-a câştigat de-a lungul celor 12 ediţii. Recunosc ca întotdeauna mi-am dorit să particip la acest show pentru a trăi în această experienţă unica emoţia concursului”, spune Oana Ioniţă, care a precizat că de-abia aşteaptă să urce pe ringul visurilor pentru a schimba în bine destinul unui om greu încercat de soartă, dar şi pentru a se lăsa sedusă de magia dansului.

● Deţine peste 250 de medalii, majoritatea de aur, iar scopul său este să se autodepăşească. Aceasta este doar unul dintre motivele care l-au făcut pe Marian Drăgulescu să intre în această toamnă în competiţia visurilor de la ProTv, în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

„Nu am stat deloc pe gânduri pentru a spune ‚DA’ acestei provocări. Miza este mare, în mâinile şi picioarele mele stă visul cuiva”, a declarat multiplul campion. Obişnuit cu efortul fizic susţinut, Marian este foarte disciplinat şi nu se teme de antrenamentele extrem de serioase de la „Dansez pentru tine”, ci de anumite stiluri de dans. „Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa, tango şi dans îmi va fi mai greu”, crede gimnastul.

● Pavel Statan participă şi el la emisiunea „Dansez pentru tine”, care va începe din această toamnă la ProTv. “Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viaţă, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduieşte şi pune suflet în ceea ce face se descurcă şi reuşeşte în tot ce-şi propune”, declară cu convingere Pavel Stratan.

Muncitor şi hotârât să lupte cu dăruire pe ringul de dans pentru îndeplinirea visului partenerei sale, Pavel nu se împiedică în paşii de dans pe care încă nu-i stăpâneşte foarte bine şi recunoaşte deschis că visează la marea finală. De la partenera lui nu-şi doreşte nimic mai mult decât să fie la fel de muncitoare ca şi el şi să asculte de coregraf.

● Daniel “Max” Dragomir, al cărui glas s-a făcut auzit în primul sezon al show-ului Vocea României, intră în această toamnă în ringul visurilor de la ProTv, unde va putea să-şi demonstreze nu doar talentul la dansat, cât mai ales generozitatea, dedicarea şi spiritul de echipă.

“Dacă eu şi partenera mea vom câştiga concursul, promit că vin cu ea în braţe de la Buftea până în Bucureşti”, declară hotărât Max. Tot ce îşi doreşte solistul este ca partenera lui să aibă încredere în el. “În toată perioada de cantonament pe primul loc vor fi doar ea şi familia ei. Concertele vor trece pe planul al doilea. Dacă e tristă, vreau să-i readuc zâmbetul pe buze, dacă e obosită, îi dau din energia mea. Împreună vreau să fim cea mai de succes pereche din acest concurs”, a mărturisit sincer Max.

● Şerban de la Animal X, cunoscut şi sub numele de Hienă, recunoaşte că este dezastru la dansurile latino, dar speră că juriul va aprecia mai mult "corazonul" pus în coregrafie, şi mai puţin mişcările, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decât atât, Şerban promite că se va strădui ca el şi partenera lui să fie cea mai bună pereche din concurs.

Cântăreţul a declarat că intră în această competiţie cu un singur obiectiv: acela de a câştiga. „Modest, nu?”, glumeşte Şerban. „Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru că voi susţine un caz social şi nu am încotro decât să trag pentru locul întâi. Nu ştiu dacă o să fiu senzaţia sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans”, a mărturisit cântăreţul.

Citește și: