Mihai SCHIAU
15084 vizualizări 24 iul 2011

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit, sâmbătă, în casa ei din Londra, în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de droguri, scrie Daily Mail.

Duminică, tabloidele britanice au scris că starul ar fi cumpărat un "cocktail de narcotice" în orele dinaintea morţii sale.

O sursă a declarat revistei The People că, vineri seara, a văzut-o pe Amy cumpărând cocaină, heroină, ecstasy şi ketamină, de la un dealer de droguri. "Părea pe cai mari vineri seara. Dar nu cred că voia să iasă undeva, ci să rămână în apartamentul ei", a declarat sursa.

O relaţie nereuşită a amplificat depresia vedetei

În plus, se pare că Amy era devastată şi nu putea fi consolată după despărţirea de prietenul ei, regizorul Reg Traviss (34 de ani), care a părăsit-o luna trecută, înainte ca artista să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Amy şi Reg, pe când formau un cuplu


AMY WINEHOUSE A FOST GĂSITĂ MOARTĂ în apartamentul ei din Londra

Ce au postat vedetele pe Twitter despre Amy Winehouse. Care e cel mai straniu mesaj

Cum s-a răspândit pe Twitter vestea morţii lui Amy Winehouse

Cauza morţii lui Amy Winehouse nu va fi anunţată mai devreme de luni

VIDEO: Cântăreţi celebri care au murit la 27 de ani

Amy Winehouse - o artistă care a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal

VIDEO Ultima apariţie pe scenă a lui Amy Winehouse, cu trei zile înainte de a muri

Amy Winehouse, într-un interviu: "Probabil voi fi găsită moartă într-un şanţ în zece ani"

VIDEO Ultimul concert al lui Amy Winehouse. Cântăreaţa a intrat beată pe scenă

Apropiaţii cuplului spun că Reg, care în timpul relaţiei cu Amy a refuzat o cerere în căsătorie din partea acesteia, era "disperat" să o aducă pe cântăreaţă pe drumul cel bun, dar a renunţat când şi-a dat seama că "nu se poate lupta cu demonii".

Mama vedetei: Moartea lui Amy era "doar o chestiune de timp"

Amy alături de părinţii ei

Noaptea trecută, sosită la reşedinţa lui Amy din Londra, mama cântăreţei a declarat că şi-a dat seama încă de vineri că moartea fiicei sale este "doar o chestiune de timp". "Vineri, când ne-am văzut, părea complet pierdută. Dar prefer să rămân cu ultimele cuvinte pe care mi le-a spus: 'Te iubesc, mamă'. Aceste cuvinte le voi reţine mereu şi aşa o voi ţine minte pe Amy", a declarat Janis Winehouse.

Mitch, tatăl vedetei, care se afla într-un turneu în New York cu trupa lui de jazz, a venit de urgenţă la Londra când a auzit vestea tragică. "Vin acasă. Trebuie să fiu cu Amy, nu pot să clachez. Familia mea are nevoie de mine", a declarat Mitch. Interesant este că tatăl cântăreţei a declarat în numeroase rânduri că Amy va sfârşi tragic dacă nu renunţă la droguri şi la băutură.

Amy obişnuia să facă pe barmaniţa în localul ei preferat

Fanii cântăreţei s-au strâns în număr mare la barul favorit al lui Amy, situat în apropierea casei sale. Ieri, localul, unde cântăreaţa a fost de multe ori fotografiată în timp ce făcea pe barmaniţa, era plin de lumânări. "A fost o persoană deosebită, cu un suflet mare. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta, ne va fi extrem de dor de ea", a declarat patronul barului.

Cea mai bună prietenă a lui Amy, sfâşiată de durere

Amy Winehouse şi-a cumpărat proprietatea din Londra, situată într-una dintre cele mai scumpe zone din oraş, în 2009, dar s-a mutat în ea abia în mai anul acesta, după ce au fost finalizate sala de gimnastică şi studioul de 230.000 de euro.

Rezultatele autopsiei vor fi anunţate luni

Ieri, când poliţiştii au venit să investigheze moartea cântăreţei, din vilă au ieşit doi apropiaţi ai lui Amy: bodyguardul ei şi o bună prietenă, fostă concurentă la Big Brother, care părea "profund supărată şi agitată".

"Cercetările legate de moartea artistei vor continua, deocamdată tratăm cazul ca şi când ar fi unul inexplicabil. Am interogat mai multe persoane, dar nu am arestat pe nimeni", a declarat un poliţist sosit la faţa locului.

Fanii au lăsat flori în faţa casei artistei

"Mai multe persoane au vorbit cu poliţiştii, dar acum trebuie să stabilim cine era cu Amy când a murit. Aceşti oameni ştiu cel mai bine ce s-a întâmplat cu artista", a declarat o sursă.

Un alt angajat al poliţiei a declarat că moartea artistei are legătură cu "consumul de droguri şi alcool".

AFLĂ DE CE rezultatele autopsiei vor fi anunţate luni.

Reg, în faţa casei unde a murit artista

Pe parcursul nopţii, sute de jurnalişti, localnici sau fani ai cântăreţei s-au strâns în faţa casei acesteia din Londra. Unul dintre vecini a declarat că l-a văzut pe fostul iubit al cântăreţei, Reg Traviss, care se plimba prin faţa casei lui Amy şi părea "sfâşiat de durere".

Citește și: