Laura HOLBAN
171 vizualizări 23 ian 2012

O femeie din China şi-a justificat alegerea de a se baricada timp de doi ani şi jumătate în baie, susţinând că o forţă puternică a ţintuit-o pe loc. Mee Yan Leong s-a încuiat în baie pe 25 martie 2009 şi nu a mai părăsit toaleta timp de doi ani şi jumătate, notează Daily Mail.

Soţul său, singura persoană cu care femeia a ţinut legătura în această perioadă, a povestit cum Mee Yan a făcut doar 18 duşuri în cei doi ani şi jumătate, acestea fiind de altfel şi singurele ocazii în care femeia s-a ridicat de pe vasul de toaletă. Alimentaţia femeii în această perioadă a constat doar în fiertură de orez, pâine şi biscuiţi, mâncare pe care i-o pregătea soţul său. Mee Yan era paranoică şi îşi imagina că va fi lovită cu pietre dacă pleca din acel loc.

Bărbatul a încercat de mai multe ori, fără rezultat, să îşi scoată soţia din toaletă. I-a trecut prin minte chiar să îşi părăsească nevasta, însă s-a răzgândit. În cele din urmă, soţul femeii, Kian Ann Yong, a decis să apeleze la serviciul de ambulanţă. "Au venit la noi acasă, au ţinut-o strâns, apoi au înfăşurat-o într-un prosop şi au dus-o cu un scaun cu rotile la spital", a declarat Ong.

În această perioadă, femeia a refuzat să vorbească cu propriul său fiu, însă acesta, Jing Yih, a explicat că îşi înţelege mama şi de aceea nu a intervenit. "Eu şi cu mama avem personalităţi similare. Suntem amândoi foarte franci şi intrăm foarte des în conflicte. Când a intrat în această stare, starea sa emoţională a devenit şi mai instabilă aşa că am evitat să ne confruntăm şi să ne certăm", a explicat acesta.

Citește și: