Aura STAN
13813 vizualizări 24 ian 2012

O britanică de 28 de ani, mamă a patru copii, nu mai are voie să intre în trei cluburi de noapte din oraşul ei. Motivul invocat de portarii care i-au restricţionat accesul: femeia este "prea în vârstă" pentru ţinutele provocatoare pe care nu ezită să le poarte atunci când vrea să se distreze.

Problemele Lisei Woodman, o blondă minionă cu o siluetă de invidiat, au început chiar în noaptea de Revelion. Femeia nu a fost lăsată să intre într-un club din Worcester, oraşul în care locuieşte, din cauza vestimentaţiei sale extravagante. "Eşti prea în vârstă să mai porţi haine din astea!" i-a reproşat un paznic, făcând-o să plângă. După acest incident, Lisei i-a mai fost interzis accesul şi în alte două cluburi, deţinute de aceeaşi companie.

Lisa admite că îi place să adopte ţinute extravagante, dar spune că hainele ei sunt mult mai decente faţă de cele purtate de alte tinere. Purtătorul de cuvânt al localului incriminat a declarat jurnaliştilor de la Daily Mail că politica firmei pe care o reprezintă impune o ţinută decentă pentru clienţi. În momentul când britanica se va conforma acesteia, va avea din nou acces în cluburi, precizează sursa citată.

Femeia a început să frecventeze cluburile de noapte în urmă cu un an, după ce s-a despărţit de soţ. De atunci, Lisa a investit foarte mult în felul în care arată: şi-a mărit bustul, merge la o sală de fitness şi îşi cumpără haine pe placul ei: tricouri decolate, fuste scurte şi cizme lungi.

Mai jos, o galerie foto cu Lisa:

Citește și: