Gandul
44641 vizualizări 23 sep 2019

În cartea autobiografică, Demi Moore vorbeşte despre căsnicia cu actorul cu 15 ani mai tânăr. Moore a povestit că fostul ei soţ a silit-o să accepte propuneri sexuale pe care nu şi le-ar fi dorit. Astfel că, Demi Moore a făcut de două ori parte dintr-un threesome. „Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă şi distractivă”. După experienţa sexuală în trei, lui Kutcher i s-a părut în regulă să o înşele pe Demi, a povestit actriţa.

Demi Moore a dezvăluit că la începutul căsniciei cu Kutcher, a pierdut o sarcină, moment în care a început să bea foarte mult. Cuplul urma să aibă o fetiţă când Moore avea 42 de ani, aleseseră şi numele, Chaplin Ray, dar actriţa a pierdut sarcina în luna a şasea. Ulterior, Demi şi Ashton au mai încercat să aibă un copil, prin fertilizare în vitro, dar nu au reuşit.

Cei doi actori s-au despărţit în 2011 şi au divorţat oficial doi ani mai târziu.

Demi Moore a explicat că relaţia ei cu mai tânărul actor a fost o modalitate de mai trăi o tinereţe, întrucât prima a fost îmbibată în alcool şi droguri.

Demi Moore a mai fost căsătorită până acum de trei ori: cu Freddy Moore (1980-1985), Bruce Willis (1987-2000) şi Ashton Kutcher (2005-2013).

 

Citește și: