Laura Cojocaru
2639 vizualizări 18 apr 2019

Cazul s-a petrecut în urmă cu doi ani, dar recent s-a demonstrat că femeia nu are niciun fel de problemă psihică şi  a fost condamnată la 15 ani de închisoare, scrie The Sun.

Vladislava Trokhimchuck, în vârstă de 23 de ani şi-a închis copiii în casă şi i-a lăsat fără hrană timp de nouă zile.

Femeia a plecat să se distreze cu iubitul ei şi i-a încuiat pe copii într-o cameră.

Autorităţile susţin că Vladislava Trokhimchuck stabilise un plan puţin spus diabolic. Şi-a torturat copiii ca apoi să-i fotografieze şi să posteze imagini cu ei pe Facebook pentru a obţine donaţii de la oamenii care ar fi putut fi impresionaţi de starea copiilor. „Voia să-i găsească pe copii slabi, şi palizi, astfel încât să obţină bani de pe urma lor”, scrie presa locală.

Dar nu şi-a dus planul la final pentru că băieţelul în vârstă de doi ani a murit de foame.

În urma anchetei, poliţiştii au descoperit urme de dinţi pe pereţi şi pe linoleum, semn că cei doi copii au încercat să-şi caute o sursă de hrană. În frigider era mâncare, dar uşa bucătăriei era încuiată.

Femeia a fost supusă unui test psihiatrc şi s-a desoperit că era în deplinătatea facultăţilor mintale, aşadar a putut fi condamnată la închisoare pentru crimă.

Femeia a încercat să se apere în faţa instanţei, mărturisind că a fost confuză: „M-am întros la copii cât de repede am putut. Fetiţa era în pat. Dromea. I-am dat granule de brânză şi o banană. Am strâns-o în braţe. Totul a fost ca un coşmar. Nu pot să înţeleg de ce am făcut asta”, a spus ucrainianca în faţa instanţei.

Potrivit presei locale, când a ieşit din sala de judecată, femeia a început să râdă. Fetiţa a fost dată spre adopţie.

Foto: East2westnews

 

 

Citește și: