Michael Jakson depindea de medicamentele administrate de medicul său, Conrad Murray, ca să adoarmă uşor. Dezvăluirea ar fi fost făcută într-un jurnal ţinut secret până acum al artistului, scrie Daily Mail.

"Conrad trebuie să muncească mai mult. Nu se poate să fiu obosit după injecţia care îmi induce atât de importantul somn REM (Rapid Eye Movement)", scria artistul, în jurnalul său.

Mai mult, acesta îşi dorea să rămână în amintirea publicului drept o vedetă de cinema şi nu cântâreţ, fiind un fan al ui Fred Astaire şi Gene Kelly. 

"Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor. Vreau să fiu mai bun decât Kelly şi Astaire", a mai scris Jackson.

Referitor la planurile sale de viitor, megastarul îşi dorea ca producătorii de la Brodway să facă o piesă de teatru despre viaţa ui, pentru a fi cunoscut drept ”primul artist multimiliardar-actor-regizor”.

Aceste pasaje desecretizate din jurnalul lui Michael Jackson au fost scrise cu câteva luni înainte de moartea starului, din iunie 2009. Mama artistului vrea ca aceste scrieri să fie admise ca probe în procesul intentat organizatorului de concerte AEG.
 

Citește și: