46023 vizualizări 31 ian 2011

Din cauza unui tratament pe bază de cortizon, un hormon naturalce are rolul de a stopa procesele degenerative ale organismului,Anca Badiu a ajuns să cântărească 75 de kilograme. "Mereu am fost ofire activă şi nu am avut probleme cu greutatea, dar tratamentul pecare l-am urmat pentru afecţiunea pulmonară de care am suferit m-aumflat la propriu", a declarat pentru gândul fosta componentă atrupei Class.
Pentru a scăpa de surplusul de kilograme, artista a apelat lamedici nutriţionişti din Italia, care au sfătuit-o să urmeze o curăde detoxifiere înaintea oricărui regim alimentar.
"Medicii mi-au spus că regimurile de slăbit nu vor avea niciunrezultat dacă nu elimin toxinele. Astfel, timp de trei luni amţinut o cură de detoxifiere cu ajutorul unui produs 100% naturalcare trebuia adăugat într-un păhărel de iaurt simplu dimineaţa. Nuam încercat niciodată ceaiuri de detoxifiere. Mai mult, ca procesulde slăbire să fie sănătos şi echilibrat, a trebuit să renunţ la totce înseamnă carbohidraţi, deşi sunt o mare fană a pastelor şi apizzei. Sportul a fost un alt aliat în faţa kilogramelor în plus",mărturiseşte Anca Badiu.

Cura de detoxifiere a stimulat scăderea îngreutate

După două luni de dietă îmbinată cu sport, rezultatele nu auîntârziat să apară, susţine artista. "După ce am început cura dedetoxifiere, slăbeam de la o zi la alta. Am început să ţin regimbazat pe cât mai multe proteine şi să fac zilnic exerciţii cardioîmbinate cu exerciţii de forţă, pentru a-mi tonifia masa musculară.După 2 luni, am reuşit să slăbesc 10 kilograme", povesteştecântăreaţa.
Pentru a intensifica procesul de slăbire, Anca Badiu a băut zilniccel puţin doi litri de apă, "deoarece accelerează eliminareatoxinelor", şi s-a culcat devreme. "Odihna este esenţială dacă vreisă slăbeşti. Ea este strâns legată de metabolism. Persoanele carese culcă înainte de miezul nopţii vor avea un metabolism rapid, iararderile grăsimilor sunt accelerate", mai spune Anca Badiu.

Ultima masă, luată cel târziu la ora 17

Micul dejun al cântăreţei constă într-un iaurt cu 0,1% grăsimiamestecat cu tărâţe de ovăz neprocesate. "Masa de prânz o iau înjurul orei 14.00, când prefer o salată pe bază de roşii,castraveţi, salată verde, două albuşuri de ou fiert, migdale,avocado, prune uscate, lămâie, câteva picături de ulei de măslineşi ton alb sau piept de pui la grătar", menţioneazăinterpreta.
În rest, mănâncă numai fructe, mai puţin banane şi struguri,deoarece au un conţinut caloric ridicat. "Nu mănânc niciodată cevaconsistent după ora 16.00 - 17.00, deoarece, după această oră,metabolismul îşi încetineşte ritmul. Singura masă consistentă estecea de la prânz", subliniază Anca Badiu.
Carnea roşie, precum cea de vită sau de porc, nu face parte dinregimul cântăreţei. "Ca să nu am probleme cu greutatea, mănânc vităde cel mult două ori pe lună. Carnea de porc trebuie mâncată şi mairar - maxim o dată pe lună", mai spune solista.

Citește și: