Gandul
221 vizualizări 14 ian 2020

După ce a cucerit industria rapp-ului, Akon vrea să aibă propriul oraş.

Artistul a anunţat pe contul de Twitter că a a semnat actele pentru a începe lucrările la „Akon City”, potrivit CNN.

„Tocmai ce am încheiat acordul pentru Akon City, în Senegal. Abia aştept să vă găzduiesc acolo”, a scris acesta pe Twitter.

Rapper-ul originar din Senegal anunţase iniţial în 2018 că va contrui un oraş al viitorului, numit „Crypto City”, menţionând că va fi construit pe un teren de peste 800 de hectare, pe care artistul îl primise cadou de la preşedintele Senegalului, Macky Sall. Acest oraş ar fi urmat că aibă o monedă digitală numită AKoin iar toate tranzacţiile ar fi urmat să se facă în această monedă.

„Vreau să am impact foarte mare asupra Africii. Dacă mi-aş putea impune ideile, Africa ar deveni Statele Unite ale Africii”, a declarat Aikon în 2013 într-un interviu acordat CNN.

Akon a început să fie cunoscut după lansarea primului său single, „Locked Up” de pe albumul de debut, Trouble. Artistul a câştigat a fost nominalizat la premiile Grammy datorită celui de-al doilea material discografic al lui, „Smack That”.

De asemenea, este primul artist care a ocupat de două ori primul şi al doilea loc simultan în clasamentul  Billboard Hot 100. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just finalized the agreement for AKON CITY in Senegal. Looking forward to hosting you there in the future

O postare distribuită de AKON (@akon) pe

Ian 13, 2020 la 5:53 PST

Sursă FOTO: Shutterstock

 

Citește și: