1473 vizualizări 5 mar 2018

La primirea premiului, aceasta le-a rugat pe toate, începând cu Meryl Streep, să se ridice de pe scaune şi să rămână în picioare, alături de ea. „Meryl, dacă tu o faci, toată lumea o să se ridice. OK, acum uitaţi-vă cu toţii în jur. Toate avem poveşti de spus şi proiecte care au nevoie de susţinere şi de finanţare. McDormand a făcut un apel şi la cele mai importante figuri din industria filmului să discute cu actriţele în zilele următoare şi să pună pe picioare viitoare planuri pentru a lucra împreună. 

Frances McDormand a câştigat Premiul Oscar pentru „Cea mai bună actriţă în rol principal", datorită prestaţiei din filmul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". 

Filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de regizorul britanic Martin McDonagh, a fost unul dintre favoriţi, potrivit site-ului specializat Goldderby.com.

Cu şapte nominalizări, printre care două pentru cel mai bun rol secundar masculin (Sam Rockwell, favorit, şi Woody Harrelson) şi una pentru cel mai bun rol principal feminin (Frances McDormand), filmul prezintă, cu umor negru, furia unei femei în doliu, care se foloseşte de trei panouri publicitare pentru a relansa ancheta asupra morţii fiicei sale.

Citește și: