Raluca Ion
11323 vizualizări 17 aug 2011

Remus Truică, miliardarul român cu care Patricia Kaas ar fi avut o relaţie, a avut miercuri înfăţişare în procesul de divorţ şi custodie a copiilor pe care îl are cu soţia sa la Judecătoria Buftea. Însă nu soţia sa, Ioana, ci chiar omul de afaceri a lansat acuzaţii de infidelitate, potrivit Ştirile Pro TV.

Miliardarul încearcă să obţină custodia celor doua gemene ale sale care au 7 ani şi susţine în faţa judecătorului că soţia nu i-a fost credincioasă.

A continuat să ţină legătura cu Patricia Kaas

De când relaţiile dintre cei doi soţi s-au răcit, Ioana Truică s-a mutat în insula Saint Martin. "România e ţara în care aceşti copii au trăit permanent. Faptul că doamna a fost acolo să renoveze o vilă şi s-a folosit de acest pretext pentru a-şi crea un nou stil de viaţă, nu ştiu dacă ar putea fi un pretext atât de puternic pentru a rupe doi copii de România", a declarat Remus Truică pentru Ştirile Pro TV. El spune că a mai ţinut legătura cu Patricia Kaas şi după data la care a chemat-o pe aceasta în România, să cânte la ziua lui.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, despre "marea crăpelniţă de la Snagov" - cheful lui Remus Truică, fost consilier al lui Adrian Năstase, la care a cântat Patricia Kaas

Vrea să vândă iahtul care poartă numele soţiei

Ioana Truică i-a înmânat la proces judecătorului român o hârtie emisă de un magistrat francez, potrivit căreia ea are dreptul să aibă grijă de fete, iar miliardarul trebuie să îi plătească lunar pensie alimentară de 3000 de euro. Divorţul lor s-a transformat într-un adevărat război, femeia plângându-se că nu mai are acces în locuinţa conjugală de la Snagov. Omul de afaceri spune că, din tot procesul de divorţ, partajul este cea mai simplă procedură şi că e pregătit să-I dea soţiei sale "tot ceea ce cere + 1". Şi că va vinde iahtul, estimat la 7 milioane de euro, care poartă numele soţiei.

Patricia Kaas, în biografia ei: "Da, i-am căzut în braţe"

Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, a ajuns în atenţia presei când Patricia Kaas a relatat într-o carte că ar fi avut o relaţie cu el. Astfel, el ar fi plătit-o pe artistă cu 80.000 de euro să cânte la o petrecere privată, organizată de ziua lui, la Snagov. Cântăreaţa ar fi început apoi o relaţie cu românul, pe care a descris-o cu bogăţie de detalii incendiare în cartea ei: "Şi-a trimis avionul lui privat. Aparatul era la dispoziţia mea. Şi ar fi ramas acolo până mă hotăram să urc la bord. De trei ori pe zi, primeam buchete extravagante, primul ca să-mi ureze bună dimineaţa, al doilea ca să-mi tină companie de-a lungul zilei şi ultimul ca să-mi indulcească noaptea. Mesajele lui mă faceau să surâd. Mitralia 10.000 de idei pe secundă. Şi apoi, inevitabilul s-a produs: "Sunt aici". Da, era acolo. A condus toată noaptea, alt bolid, şi iată-l în faţa mea. Am cinat împreună, era nostim, năstruşnic aproape. Da, i-am căzut în braţe în acea seară. Eram aproape îndrăgostită. Aproape..", scrie Patricia Kaas în biografia ei. Apoi continuă: "Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană, îmi făcea toate voile. Nu mai vedeam decât genele lui lungi, pielea lui mată şi surâsul irezistibil. Făcea dragoste de minune. E un amant desavârşit", a mai scris franţuzoaica.

Truică: Fost şef de cabinet al lui Năstase, finul lui Bejinariu, decorat de Iliescu

Pentru Adrian Năstase, Remus Truică a fost un şef de cabinet bun: "L-am acceptat în cabinetul meu, pentru că era tânăr şi voia să muncească, deşi avea o stare materială solidă", a declarat anul acesta fostul premier la un post de televiziune. Acesta a adăugat că Truică i-a fost recomandat de Alexandru Bittner.

Omul de afaceri este finul lui Eugen Bejinariu, care a fost la rândul lui prim ministru pentru o scurtă perioadă perioadă, după demisia lui Adrian Năstase din 2004. În acelaşi an, Truică a fost decorat de fostul preşedinte Ion Iliescu cu Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler.

Remus Truică a intrat în afaceri la 29 de ani, când şi-a deschis firma Total Net. Aceasta a derulat mai multe contracte cu companii de stat în timpul guvernării Adrian Năstase.

Omul de afaceri are mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate, printre care o vilă-palat la Snagov, o vilă pe Insula Saint Martin, Caraibe şi un apartament la Monte Carlo. El este deţinătorul a mai multe autoturisme de lux şi al unui iaht care ar valor 7 milioane de euro.

Citește și: