Gandul
23042 vizualizări 21 aug 2019

Joe Delvecchio, în vârstă de 18 ani, şi Alec Yanisko (15 ani) au observat că geamurile maşinii erau sparte, aşa că au decis să se oprească pentru a cerceta puţin locul. Unul dintre ei a observat, pe un scaun, un card de fidelitate la supermarket cu numele Edwin Kosik inscripţionat pe el. Adolescenţii şi-au dat seama că SUV-ul îi aparţine unui fost judecător federal în vârstă de 92 de ani la vremea respectivă, dat dispărut şi despre care auziseră la televizor.

Cei doi au plecat acasă şi le-au spus părinţilor. Aceştia au anunţat poliţia, iar o operaţiune de salvare a fost demarată. La scurt timp după aceea, un câine l-a descoperit pe Kosik, după ce oamenii legii au fost duşi de cei doi tineri la vehicul. Acesta stătea pe pământ, dar era în viaţă. Bătrânul stătuse în pădure două zile. Maşina lui a rămas blocată după ce a încercat să treacă cu ea peste un buştean.

O ambulanţă l-a dus pe Kosik la spital, iar medicii au constatat că era într-o stare de sănătate bună.

Bătrânul a fost salvat la timp. La scurt timp după aceea, o ploaie torenţială a dus la inundarea zonei în care fostul judecător se afla.

După incidentul respectiv, Kosik a mai trăit doi ani. Bătrânul a decedat recent la vârsta de 94 de ani.


 

Citește și: