Departamentul Life
3164 vizualizări 11 oct 2018

În decembrie 2017, Gina Lyons (33 de ani) şi Mark Lee (35 de ani) din Londra, s-au cazat într-un hotel rustic din Tangalle, Sri Lanka, ales pentru a-şi petrece luna de miere.

În prima seară, după ce au băut 12 pahare de rom cu barmanul, cuplul, care aflase că hotelul fusese achiziţionat printr-un împrumut ce urma să fie achitat integral în trei ani, a decis să preia datoria, care se ridica la aproximativ 39.500 de dolari.

"După ce am aflat că rata era 13.200 de dolari, eu şi Mark ne-am gândit că ar fi o idee strălucitoare să îl cumpărăm, pentru că eram atât de beţi", a povestit Lyons pentru publicaţia britanică The Daily Mirror.

"Prietenii şi familia au fost de părere că suntem idioţi şi că nu ar fi trebuit să facem asta - eram datori cu o sumă mare de bani din cauza nunţii şi locuiam într-un mic apartament, iar acum urma să avem şi un copil", a mai spus Lyons, însă în cele din urmă, au decis să pună afacerea pe roate.

Cei doi s-au simţit puţin depăşiţi de situaţie privind tranzacţia, care se desfăşura într-o limbă necunoscută şi au apelat la nişte prieteni pentru traducere. După ce au bătut palma, cuplul s-a panicat puţin, întrucât Lyons tocmai a aflat că este însărcinată.

După o renovare care a costat aproximativ 8.000 de dolari, în luna iulie a acestui an, Lyons şi Lee au redeschis hotelul cu şapte camere, pe care l-au numit Lucky Beach (plaja norocoasă).

Deşi le merge afacerea, cei doi au jurat să nu mai ia decizii la beţie.

 

Citește și: