Florin Jinga
702 vizualizări 10 apr 2019

Ibrahim şi Murat A au fost trimişi în judecată pentru agresarea şi rănirea unui bărbat, în octombrie 2015, relatează BBC.

Poliţia belgiană a obţinut imaginile de pe camerele de supraveghere, însă cei doi gemeni seamănă atât de bine încât nici autorităţile şi nici victima nu au putut să-i deosebească.

Judecătorul a considerat că nu sunt suficiente dovezi pentru ca ambii fraţi să fie condamnaţi, aşa că i-a achitat.

Cum s-a întâmplat totul

Cei doi fraţi se certau când unul dintre ei a căzut de pe bicicletă, iar martorii au început să râdă. Unul dintre gemeni s-a înfuriat şi l-a lovit pe un bărbat, în timp ce fratele său a încercat să-l oprească.

Deşi amândoi au fost chemaţi la audieri, numai unul dintre ei s-a prezentat la poliţie. Acesta le-a spus autorităţilor că doar a încercat să-şi oprească fratele.

Poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere, dar nu au putut să-şi dea seama cine este de fapt agresorul. Au fost audiaţi şi martorii, însă nu au putut să ofere prea multe lămuriri cu privire la identitatea lor.

„Este evident că unul dintre ei a încercat să-l oprească pe celălalt, aşa că nu poate fi judecat”, a motivat judecătorul.

Cei doi fraţi au mai avut probleme cu legea. În 2011, unul dintre ei a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, în timp ce fratele său a fost achitat din cauza probelor neconcludente.

Foto: Hepta

Citește și: