Silviu Bănilă
14176 vizualizări 27 mar 2019

Viktoria Kravchenko, verişoara îndepărtată a actorului Sylvester Stallone, se afla în maşina BMW X6, care a intrat în coliziune violentă cu o maşină parcată, după care a luat foc, lovind şi un stâlp de înaltă tensiune, scrie The Sun.

Şoferul bolidului, Shamil Gajdzhiev, în vârstă de 22 de ani, a murit alături de Viktoria în teribilul accident, produs din cauza vitezei excesive.

Femeia în vârstă de 33 de ani era fiica afaceristului ucrainean Valery Kravchenko, în vârstă de 66 de ani, pe care Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, în vârstă de 97 de ani, l-a identificat ca rudă îndepărtată din URSS, în urma realizării arborelui genealogic.

În era sovietică, Jackie l-a găsit pe tatăl Viktoriei cu ajutorul ultimului lider al URSS, Mihail Gorbaciov. Demersul lui Jackie a avut loc în anii 1980, în timpul unei călătorii la Moscova, realizată pentru promovarea filmului Rocky IV al fiului ei.Când Gorbaciov a început reformele în URSS, Kravchenko a înfiinţat prima staţie privată de alimentare cu carburant din Uniunea Sovietică.

Din ordinele directe ale lui Gorbaciov, serviciul secret rus KGB a fost însărcinat să identifice ramurile genealogice ale lui Jackie Stallone, după ce aceasta s-a întâlnit cu liderul rus la reşedinţa lui oficială.Serviciul secret a descoperit o legătură incredibilă de familie. Bunica din partea tatălui a lui Kravchenko, Yevdokia, a fost rudă de sânge cu stră-străbunica din partea mamei a lui Stallone, care şi-a schimbat numele în Rose Labofish - o versiune occidentală a numelui ei rusesc - când a venit în SUA, în 1888.

Kravchenko a fost adus la sediul KGB din Odessa, unde a făcut cunoştinţă cu Jackie Stallone.

Ulterior, acesta i-a prezentat-o pe fiica lui, Viktoria, cea care a murit în tragicul accident rutier de duminică seara.

Multimilionarul Kravchenko a declarat, iniţial, că „i s-a părut o glumă” informaţia potrivit căreia ar fi rudă cu Stallone.Potrivit presei locale din Ucraina, BMW-ul şi un alt bolid, marca Porsche, se întreceau într-o „cursă ilegală”, înainte de producerea accidentului.

„Jackie Stallone şi Mihail Gorbaciov s-au întâlnit în trecut şi preşedintele a ajutat-o să-şi găsească familia”, a declarat un purtător de cuvânt al fostului lider sovietic.

Sylvester Stallone a declarat în repetate rânduri că este „entuziasmat de faptul că are rădăcini ruse şi de abia aşteaptă să meargă la Odessa”.

Aceasta nu este prima tragedie care loveşte familia Stallone. În 2012, fiul lui „Rambo”, Sage, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa de la Hollywood. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa în filmul "Rocky V", din anii '90, era "senin şi lucra la ma multe proiecte", a declarat avocatul său George Braunstein, pentru publicaţia New York Post, adăugând că Sage nu avea un caracter depresiv.

Citește și: