Mihai SCHIAU
3650 vizualizări 10 mai 2011

Maia, fetiţa deputatei şi vedetei TV Teo Trandafir, a pregătit, împreună cu trupa Taxi, o piesă dedicată mamei ei, care s-a întors recent în ţară, după perioada de spitalizare.

În cadrul melodiei, intitulată "Dorinţa mea", Maia spune că nu vrea "ponei", "Barbie" sau "pacea mondială", ci doar ca mama ei să fie sănătoasă şi să nu lipsească "mai mult de o zi de acasă". Apoi, în studio apare trupa Taxi, care îi urează Maiei să trăiască şi ea, şi Teo "un număr excesiv de ani".

Marian Teodorescu, cel mai bun prieten al lui Teo şi omul care a însoţit-o la Viena, cât vedeta a stat internată la clinica AKH, a povestit cum s-a născut piesa. "Teo era cam necăjită pentru că nu ştia dacă o să ajungem la timp (n.r. în România) pentru ziua Maiei (n.r. 9 mai). Atunci, mie mi-a venit ideea să îi facem o surpriză lui Teo. Am vorbit cu Dan Teodorescu de la trupa Taxi să îi compună o melodie şi să facem ceva drăguţ care să o bucure pe Teo", spune prietenul vedetei.

Solistul trupei Taxi a fost receptiv, astfel că piesa a fost gata rapid. Chiar dacă Marian Teodorescu spune că Maia nu a cântat niciodată şi nu a intrat într-un studio profesional, videoclipul a fost filmat în trei zile. "Sâmbătă (n.r. 7 mai), când am făcut petrecerea de ziua Maiei împreună cu toţi prietenii noştri, am prezentat clipul. Povestea a funcţionat impecabil, iar surpriza a fost pe măsură", spune Marian Teodorescu.

Piesa a fost apreciată nu doar de Teo, ci şi de comentatorii de pe YouTube "Doar Taxi putea face o melodie amuzantă, dar în acelaşi timp emoţionantă", spune unul dintre ei.

Teo Trandafir s-a întors în România pe 20 aprilie, după mai bine de trei luni de spitalizare la clinica AKH din Viena, unde a fost tratată de pancreatită severă.

"Dorinţa mea" nu este singura dovadă muzicală a prieteniei dintre Teo şi Dan Teodorescu. Vedeta TV s-a ocupat de producţia videoclipului melodiei "Cele două cuvinte", a celor de la Taxi.

Citește și: