Laura Cojocaru
164 vizualizări 22 apr 2019

Actorii Teatrului de Comedie ironizează momentul în care la întrebarea adresată de Liviu Dragnea în cadrul unei conferinţe la Suceava „Ce am făcut noi?”, un tânăr a răspuns „Nimic”, iar liderul PSD a fost vizibil enervat: „Nimic eşti tu. Ţi-o spun direct. Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule”.

 

Astfel, actorul Alex Bogdan a prezentat piesa de teatru „Mult zgomot pentru nimic”, scrisă de William Shakespeare, făcând referire la reacţia de la Suceava a lui Liviu Dragnea. 

Actorul s-a adresat publicului: „Ne pregătim pentru „Mult zgomot pentru...”, iar publicul a continuat titlul piesei: „Nimic”. În acel moment, actorul s-a oprit şi a ţipat: „Nimic eşti tu! Şi vă spun direct… Aşteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! Că v-am dat spectacole de calitate. Ceilalţi...” Aluzia la recţia liderului PSD prezentată de actor a stârnit hohote de râs în rândul publicului Teatrului Naţional. 

Alex Bogdan a postat înregistrarea pe Facebook, cu descrierea: „Îl înţeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă...”

 

 

 

Citește și: